- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chris.G
tag
Sziasztok! A Vodánál van még sima tuti csomag? Tehát 19ft-os perc, sms, amihez nem kell netet rendelni?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz MadMancs #60845 üzenetére
Siófok csak 3600 van kb a belváros szűk egy részén és az Aranyparton se teljesen végig. Kvázi totál demo az egész. Balatonnál is 700as 5G várható tavasztól, de az eddigiek alapján nem leszünk vele kisegítve. Telekom 5G viszont szinte az egész part körül beindult és a város nagy részén is van 5G lefedettség 3600on és 2100on. Telekom erre nem épít 700at, ok azt csak vidéken vetik majd be állítólag.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Diák66 #60855 üzenetére
Hoppá, akkor lehet, hogy én Balatonszabadi-fürdő Telekom 700as 5G vagyok??? iPhoneban és Huawei 5G Cpe Pro 2 routerben is működik beltéren is. A torony a Galérius fürdő tetején van és december közepe óta van 5G felénk. Vodafone 700as 5G a routerben sem megy. Ma felvittem és ugyanúgy nem tud felmenni 5G-re.
Az ügyfélszolgálat 3 hete felvette a panaszt és azóta semmi reakció.[ Szerkesztve ]
-
szab.tam
nagyúr
Ja, még 1.
Örök téma, kártya cseréjének a költsége.Konkrét eset.
Kb. 18 éve előfizetésem van, most egy régi red.
Részeltre elhoznék 0 kezdő részlettel, 2 év hűséggel egy Xiaomi Redmi Note 9 Pro Dual SIM-et.
Van egy másik feltöltős kártyám. Régi teló, nagy kártya.
Le szeretném cserélni nano-ra, hogy belemenjen a Xiaomi-ba.Ilyenkor ingyé' van-e, fizetni kell, vagy üf. szolgálatos üzletbe kell menni, és kérni az ingyenességet. Jár-e hozzá adapter? Mert ha pl. behal a Xiaomi, nálam nem opció, hogy ne tudjam berakni a régi telóba, hogy lássam az ügyfelek bejövő hívásait?
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
Diák66
őstag
válasz szab.tam #60857 üzenetére
Az ügyintéző hozzáállásának kérdése. Adapter biztosan nem jár, de nem is kell. Azokkal csak "beleragad" a telefonba. Fogni kell egy megfelelő méretű kitört SIM keretet, lehet akár másik is, aztán abba visszatenni. Nem fog kiesni, ha visszapattanik rendesen. Sokkal jobb megoldás, mint a SIM adapter.
-
szab.tam
nagyúr
Köszi srácok, hasznos volt!
fanless project: fourth gear......................................................................... http://prohardver.hu/teszt/interju_csucskonfig_passzivan_hutve/kezdetek.html
-
bociusz
aktív tag
válasz #08176384 #60856 üzenetére
Biztos, hogy nem, mivel az FDD duplex 10 MHz széles 700-as 5G-n az elméleti maximum 150 Mbit/s körül van, emlékeim szerint jóval többet mértél korábban.
Amúgy az se biztos, hogy adnak egyáltalán rajta 5G-t, mivel DSS-t egyelőre a 2100 MHz-es sávban indítottak, és a korábbi kommunikációjukban is egyelőre 4G kapacitásbővítést ígértek 700-on.
-
DevKiller
senior tag
Feltünő, hogy minden kicsit nagyobb város kapott legalább egy pontnyi 5G lefedettséget valamelyik szolgáltatótól, Miskolcra senki sem jön...Félnek, hogy eltünnek az eszközök?De még is, valamelyik nap még semmi sem volt. Viszont szerintem az egy 3600-as torony kell, hogy legyen. 3600-nak sok az a lefedettség, 700-asnak meg kevés
[ Szerkesztve ]
HONOR 50 5G 128/6 GB (Telekom HU/ Telekom HU)
-
baloghgabor
aktív tag
Valaki tudna segíteni? Természetesen frissült ez a csoda applikáció. Látom is, hogy új számlám van, ami a csodálatos GPS nyakörv miatt fizetni valóm lenne (legszívesebben azt is falhoz vágnám, mert sokszor sz@rt sem ér), de most konkrétan a számlát fizetném be. Természetesen új kártyám van, amit mindenhol más szolgáltató elfogadott eddig. Természetesen itt ez sem működik! Fizetném akkor, mint nem regisztrált kártya, de azon kívül hogy minden adatot megadtam, szürkére vált, de semmi sem történik percekig. Mondjuk nem csodálkozom már, csak mégis baromira idegesít ez a dilettáns "szolgáltatás" már! 😡
bégé
-
zzola
titán
válasz baloghgabor #60867 üzenetére
Milyen segítséget vársz?
Miből gondolod, hogy a szolgáltató a hibás?
Webe próbáltad már? -
baloghgabor
aktív tag
Nyilván akkor én vagyok az, más nem marad. 😀Kipróbáltam 10 számjeggyel, akkor már eljutottam a kártya regisztrációig, majd küldte a bankom a kódot, majd a netes jelszót, amit decemberben kapott mindenki. Utána a zöld, fizetés gomb szürke lett. Öt perc után csak visszaléptem, pedig kérdezte, hogy biztosan megszakítom? Nem, várok még vagy egy fél évet nyugodtan! 😡 Újra próba, mert nincsen regisztrált kártya, ismét csak ez. Emlékszem járt úgy valaki, csak azt nem tudom, mi lett a megoldás vajon?
bégé
-
zzola
titán
válasz baloghgabor #60869 üzenetére
Arra gondoltam, hogy a bank és a szolgáltató között van valami. Én is szívtam/szívok OTP-s kártyával itt, ott, amott. A bank és a szolgáltató szerint a saját házuk táján minden rendben van....
-
4Grider
nagyúr
válasz baloghgabor #60869 üzenetére
Januárban a leggyakoribb internetes bankkártyás fizetési probléma oka az volt, hogy a kártya mögött nincs ott a fizetési szolgáltatók által az EU előírásai miatt január elejétől megkövetelt erős ügyfélhitelesítés (jellemzően mobilbanki alkalmazásban történő visszaigazolás). Össze van kötve a bankkártyád a mobilbanki alkalmazásoddal?
-
baloghgabor
aktív tag
Én is erre gyanakszom, hogy megint elkúrtak valamit. 😕
4Grider! Frissítettem az új kártyát mindenhol (PayPal, emag, stb) , mindenhol sikeresen leemelte a 70-100Huf, vagy 1$, majd vissza is jött rendben. Most is majdnem jó volt már, mint írtam küldte a bank a kódot, megadtam a netes PIN kódot is, majd várunk, várunk, várunk.... Visszajelzés meg semmi!
Na, nem baj. Majd úgy csinálok, mint a megszüntetett telefonszámommal, majd küldik a felszólítást, meg a számlaszámot, akkor utalok nekik. Én biztosan nem kísérletezgetek ezzel a vacakkal többet! 😁bégé
-
draco31
veterán
Mennyi rá az esély, hogy a Poco X3 bekerül a kínálatba?
ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
draco31
veterán
válasz #40993792 #60874 üzenetére
Jó lenne, 2 hét múlva tudok hosszabbítani.
Viszont ha csak 1 évet hosszabbítok telefon nélkül, bármikor hozhatok ki telefont, és változtathatok 2 évre ha jól tudom?ASUS S14 S410U /\/\ Xiaomi Redmi Note 12 pro 5G /\/\ Switch Lite /\/\ Amazfit T-Rex Pro /\/\ Blitzwolf BW-FYE15 /\/\
-
bociusz
aktív tag
válasz #08176384 #60862 üzenetére
Megnéztem ma közelről a pomázi 700 MHz-es tornyot (eNodeB 1598), de nem jelezte a "5G ENDC Available" flaget. Ez a flag a belvárosi 3600-os tornyoknál megjelent az "5G Available = Restricted" flaggel együtt (Restriced = megfelelő tarifa híján nem engedélyezett a csatlakozás).
-
baloghgabor
aktív tag
Nos, ha valaki még emlékszik még a boldog karácsonyi üdvözletre, amit a......... Vodafone küldött részemre? Röviden : megszüntettem egy számlás előfizetést, kártyás lett, azonnal rendeztem az elmaradást, rendben legyen minden. Erre karácsonykor kapok egy sima borítékba egy levelet, hogy van néhány ezer forint elmaradás, amit 8 napon belől ha nem fizetek meg, jogi útra terelik vagy végrehajtás lesz! Természetesen az az osztály nem dolgozik, ÜF viszont segített, hogy valahogy kimaradt a töredékszámla, amit azonnal be is fizettem. Tegnap jön a panaszomra (csak kérdeztem, nem nyújtottam be panaszt) a válasz, hogy bocs, 3 ezer kompenzáció és köszönik, az elmaradás rendben. Ma meg jön egy SMS az Intrum ZRT-tól, hogy ugyan azonnal, mert félnégyelnek! Senki másnak, soha sem tartoztam, ez is az ő balfaszságuk okán! Erre most?!! Eddig sem voltak a helyzet magaslatán, de ez már a teljes dilettáns banda jelző magas foka, amit művelnek! Még jó, hogy a másik számlát sem tudtam ma befizetni, ettől kezdve nem is fizetek semmit, viszek mindent tőlük bárhova, csak ne ők legyenek! Utána meg a hatóságok majd nézzenek már rá a szerencsétlenekre! 😡
bégé
-
MadMancs
veterán
válasz baloghgabor #60880 üzenetére
Szép egy banda.
De utolsó előtti mondathoz. Ne csináld meg hogy semmit nem fizetsz. Igaz karácsonyi sztoriban ők szerencsétlenkednek, viszont az igénybevett szolgáltatás után fizetned kell különben Te fázol rá.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
baloghgabor
aktív tag
válasz #72445440 #60881 üzenetére
Megkaptam egy sima postai levelet, december 24-én, bedobva a postaládába. Két hónapja lezártunk egyik számlás előfizetésemet, akkor mondta az ügyintéző személyesen, hogy minden rendezve van! Ebben közli a nagytudású Vodafone, hogy van párezer tartozás, ugyan fizessem már be 8 napon belül, mert végem van! Nyilván SMS hiába jön arra a qrva számra, ami kártyás és nem is üzemel azóta sem. De van email címem, postai címem, tizenéve náluk. Persze az utolsó, sz@r levelükkel megtaláltak valahogy (?)! Spec ÜF nincsen, karácsony van. Normál ÜF fél óra bogarászás után megtalálja, hogy bizony az a lezárt számla ahol NINCSEN tartozás. Kedves, aranyos, szerinte jobb, ha befizetem. Öt perc múlva fizettem, majd küldtem is nekik. Erre jön most, hogy panaszt nyújtottam be (én most éppen nem!), kivizsgálták és sorry, be van tényleg fizetve, de elnézést a kellemetlenségért, adnak háromezer kompenzációt! Közben jön a felszólítás, ami csak ennek okán lehet, hogy még az Intrumnak is fizessek, mert..... Hát ekkora impotens banda, mint ez, még a világon nem láttam! Soha nem volt egy normális szolgáltató, a tizenév alatt megtapasztaltam és volt is ütközet, ami okán majdnem súlyos milliókat fizetett bírságot, de kértek hogy lépjek vissza. Na, most ez nem lesz meg. Elég volt a balf@szs@gukból végleg!
Közben a GPS-es sz@r jelzi hogy a macskám úton van, hazafelé nézném hol is van, gondoltam felhívom és ha csörög hallom (ja, mert a macska nincsen ám ott, mert nem 5m-t csal ez a vacak hanem vagy 50-100m-t), de az előfizető ÁTMENETILEG nem kapcsolható?!!!! Szerencsére a macska pár perc múlva jön, nyávog, majd megyünk haza. Így a következő ez az ipari hulladék lesz a hatóságoknál jelentve. 😡bégé
-
DrDobos
őstag
Hali!
Mobilszolgáltatás terén mik a fobb különbségek a Voda es a Telenor kozott?:)[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A55 5G
-
yanna
addikt
Ez az új mobil alkalmazás... khm... nem nyerte el a tetszésem...
-
Chrystyn
tag
Nekem se tetszik ez az új felület. nem látom az aktuális egyenlegem.
-
-
törölt tag
válasz Nikaré #60895 üzenetére
Inkább menj be egy tescóba, és onnan vegyél kártyát.
500 Ft, tudsz számok közül válogatni és ha megnézed az nmhh oldalán mikor volt először kiosztva (70-××x, tehát az előhívó utáni 3 szám a lényeg), akkor olyat is vehetsz, ami 2020-as számmezős.
Én rendeltem weben, küldtek valami 70-21 kezdetűt, amire első nap már jött banki sms, meg a régi tulajt is keresték....
Ezután elmentem tescóba....[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ma délelőtt teljes Bp-en keresztül jöttem, M3-tól Budaörsig. Egyetlen másodpercre sem volt 5G Vodafone-on. Nem működik sehol a hálózat? Amióta redes vagyok Siófok Aranyparton kívül még nem láttam Vodafone 5G hálózatot működni az iPhone 12pro-n. Telekom viszont csomó helyen van, ott is pl. ami nincs a térképen.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz sanzi1982 #60899 üzenetére
Lehet, hogy 700on mégis csak 4G adnak? Akkor meg jó lenne nem megtévesztő 5G térképet feltenni a honlapra vagy legalább jelezni, hogy az 5G élesítése később várható ezeken a területeken. Engem is azzal csábítottak red irányba, hogy milyen jelentős az 5G lefedettségük. Őszintén szólva erősen átverve érzem magam miatta. Ma megjött az első számla is, majdnem 24eFt, de miből??? Red Infiniti kötöttem és meg kaptam is rá havi plusz 2e kedvezményt is. Nem vettem semmit, stb... készüléket sem vettem. Nem jól indul ez a kapcsolat....
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- VEB Robotron Optima Daro 20 mechanikus írógép (A3-as papírt is kezel)
- i5 ös HP ProDesk 400 G2 MT/i5-4590S/8 gb/256gb SSD
- Eladó Új Magyar Lexikon 1-6 és 1962-1980 kiegészítő kötet (az ár az egészre egyben értendő)
- KEZDŐ i7 ASUS ROG GAMER PC - i7-7700 + RX570 + 16GB + 256GB+1TB -
- Lenovo M93P Tiny Micro - Mini PC - Core i5 4570T/8GB ram/256GB SSD - több db
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest