- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Most kell bringát venni? A OneSport akciósan kínál két biciklit is
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viktojka
tag
Sziasztok!
Felhivott ma egy hölgy, otthoni előfizetésemmel kapcsolatban, hogy hosszabbítsam meg a szerződést, havidíjkedvezmény, bla-bla...
Belemélyedtünk kicsit a dolgokba, hogy mindenképp megéri hosszabbítani, mert akkor elvesztem a kedvezményeket, mint közös ügyfél.
Na mondom itt álljunk meg picit, mert én semmilyen ilyen jellegű kedvezményről nem tudok és nem is élek...
Azt mondta, hogy közös ügyfélként 1500-3000 kedvezmény jár a mobil előfizetésemből, attól függően, milyen csomagban vagyok.
Mindenesetre azt tanácsolta, hogy menjek be egy üzletbe és járjak ennek utánna, mert “jogosult vagyok” rá. (És ha már ott vagyok, hosszabbítsak otthoni előfizetést )
Létezik ez a kedvezmény, amit hölgy mondott, vagy fölöslegesen ne égessem magam az üzletben?
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470P - i7-HQ I 32GB I 512SSD I 14" 2K I Nvidia I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460P - i7-HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest