Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Helló, Android 15, merre vagy, Hyper OS 2?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomp
félisten
Astorián felkerült az első 5G-s szektorsugárzó.
A bal oldali tömzsi:
[kép] -
simpley
őstag
Igen, most olvasom hogy július 23 a végső határidő ha el nem tolják megint. Én azért remélem, hogy engedik egyesülni Őket. Azt mondják, hogy itthon a Telenor a 4. helyen kulloghat majd és Én erősen úgy is érzem, hogy ez így lesz úgy 1-2 éven belül amikorra már a Digiéknek is lesz normális lefedettségük. Aztán tovább vergődik és végül a Telekom (ebben is biztos vagyok hogy Ők mivel közösen fejlesztették a 4G-jüket) megveszi a hálózatát. Ez úgy gondolom kb 4-5 éven belül várható. És marad majd újra a 3 szereplős piac a Telenor nélkül. Úgy gondolom, hogy ez lesz a sorrend a piacon:
1. Telekom
2. Vodafone+UPC
3. Digi
A Telenornak meg továbbra is csökken az előfizetők száma. Hogy ne csak fényezzem a vodkát elmondom, hogy vidéken van hova fejlődnie a hálózatnak, mert szinte használhatatlan (főleg Kelet-MO)-on és van ahol térerő sincs.signed by simpley.
-
bul07
nagyúr
válasz simpley #52652 üzenetére
Aha persze ha a gázos meg nem veszi hamarabb
[ Szerkesztve ]
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
veterán
-
yanna
addikt
válasz szabogabor10 #52657 üzenetére
A GVH is.
-
Killing
addikt
iPhone VoLTE és eSIM van már kilátásban?
Meg mért pont most jönne ki a táp gyengesége, mind a két kari annyira nagy teljesítményű, h már bootkor pezsgőt bontanak a DÉMÁSZ-nál?-by finest
-
HoaryFox
őstag
Én mondjuk jobban szeretem azt a Vodafone-ban, hogy ők megfontoltan, egy picit "lemaradva" lépkednek előre, igaz, hogy lassabb a 4G hálózatuk, mint a két T-nek, de viszont stabil is, 3G-nél is ugyanez volt. Nem jártam még az ország azon szegletében, ahol legalább ne HSPA+ sebességgel tudtam volna elérni a hálózatot
"A wikipedia nem tudományos lexikon, hanem egy multiplayer módú notepad." by Pikari
-
addikt
Méricskélők!
Telefonálni is szoktatok,vagy csak egyfolytában méricskéltek?
"Aki ad,az nyer"
-
tomp
félisten
válasz 4Grider #52664 üzenetére
1 kezemen meg tudom számolni a 2600MHz-es helyeket a kékeknél...
Inkább B3+B20 páros van. Ott pedig bőven 100fölött van mindig.
De a feltöltés számomra fontos a fotók/videók miatt. Nem mindegy, hogy 50Mbps van a cellán vagy 75Mbps.Daffni2
VoLTE óta többet telefonálok mert végre nem bugzik a hálózat...8
Ezzel csak azt mutatod, hogy a 800MHz jobban terjed jobb a jelerőssége mint az 1800MHz-nek. De ezt mindig is tudtuk. -
törölt tag
-
tomp
félisten
válasz #08205312 #52669 üzenetére
Nálam a telenor és a voda ad ugyan arról a helyről. Ahol a telenoros B3 még -110dBm, ott a voda B3-at már nem is látja a telefon. Ellenben az onnan sugárzott B1-et igen. Teljesítménytől is függ.
Lakásban a telenor B20+B3 páros megy. Vodánál B20+B1. B3-nak nyoma sincs. Pedig az alacsonyabb freki azaz inkább annak kellene mennie de semmi. -
trec12
addikt
Mikor feltelepült a MIUI 9, Android 9 utána nem sokkal jelzett a telefon, hogy van Vodás beállítás frissítés de akkor már a VoLTE-t jelezte. Mikor először üzemeltem be a telót akkor is így történt decemberben csak ugye a VoLTE nem volt még. A rendszerfrissítés viszont most nem magától indult el de még csak nem is a kézi letöltéssel hanem az un. Huawei HiCare szolgáltatásból értem el. Lehet ma v. holnap vagy ki tudja mikor magától is frissült volna viszont így nem kellett erre várnom.
[ Szerkesztve ]
-
Rick4
félisten
válasz MrPeekaboo #52674 üzenetére
Tudsz egy printscreen részletet betenni, milyen ábrát látsz?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
MrPeekaboo
senior tag
Elég érdekesen működik a mobil, mert ha bekapcsolt állapotban teszem be a kártyát, akkor nem jelenik meg a VoLTE ikon felül a szolgáltatónál, csak újraindítás után. Viszont híváskor a számláló mellett már ott az ikon. Újraindítás után felül is meg a hívásindító gombnál is van VoLTE jelzés.
-
MrPeekaboo
senior tag
válasz MrPeekaboo #52676 üzenetére
-
Rick4
félisten
válasz MrPeekaboo #52676 üzenetére
Köszi az infót.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
degec
senior tag
ÜDV !!!
Tisztelettel kérdezném ( ha lehet ilyet egyáltalán kérdezni.. ), hogy x ezer év (06-60 450mhz el kezdtük a leges legelején Westellel 199*) Telekomozás után, UPC/Vodára váltanék, mivel optikás UPC került a területünkre földkábellel ráadásul..és cakk pakk üzleti csomagba jóval jobbat ajánlottak UPC-ék, mint aktuális Telekom. Sosem használtam T-n kívül mást, mire számíthatok? főleg telefonlás ""GSM"" érdekelne, ami 2g. telefonon való adatnyomkodásra ""baromságra"" (FB, Viber..) nem használom a GSM telefont..Javarészt belföldön mozgok, külföld évi 1-2 alkalom.. és ott mi a helyzet ? T-vel semmi bajom nem volt sosem..Köszönöm a választ !
-
törölt tag
Úgy vettem észre, hogy a telekom 2G hanghívás jobb mint a voda 2G. Utóbbi sokszor rossz minőségű.
Ez azonban nem akkora nagy baj, mert a voda 3G hálója a legnagyobb és a legjobb az országban, és a 3G-s HD hang is remek.
Telekommal leggyakrabban 2G-re vált a telefon amikor hívok/hívnak, vodával pedig 99%-ban 3G-re.
Szóval szerezz be egy 3G képes telefont, és akkor nem fogsz csalódni a vodában.
Külföldön (EU) szinte minden országban van vodafone, értelemszerűen nem is fogod észre venni, hogy roamingban vagy: nem szívatják a saját leánycégeik egymást. -
Gebriel
veterán
válasz radio100jozs #52682 üzenetére
Tudnál adni valami linket ami alátámassza az állításod
-
Caldera
aktív tag
válasz radio100jozs #52682 üzenetére
Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam. Ahol a másik 2 már megdöglött, ott a Vodával még lehetett hívni.
[ Szerkesztve ]
''Úgy élj, hogyha leperg előtted az életed filmje érdemes legyen végignézned.''
-
radio100jozs
őstag
válasz Gebriel #52683 üzenetére
https://www.telekom.hu/lakossagi/szolgaltatasok/mobil/lefedettseg
https://www.vodafone.hu/lefedettsegi-terkep
Elég szembetűnő a pl. 2G-n az eltérés az Északi-középhegységben. Sőt pl a Zemplén közepén Vodának semmi térerő sincs, nem úgy a Telekomnak.
Sokat túrázom, járom az országot, nem viccből írtam amit írtam.
Volt fejlesztése a Vodának az Északi-középhegységben, de ez még továbbra sem akkora lefedettség, mint a Telekomnak van. -
zzola
titán
válasz radio100jozs #52685 üzenetére
Sokat ezen nem kell agyalni! Egyértelműen a Telekomnak a legnagyobb a lefedettsége...
-
radio100jozs
őstag
A Vodának a 3G hálózata ami továbbra is nagyon jó minőségben, sőt egyes helyeken ahová új állomást indítottak, csak 2G/3G telepítettek, 4G-t nem. pl. Bakonyban Jásd település. UPC szempontjából ez meg jó, mert a 4G-re nem engedi fel a Voda.
Persze az összeolvadás, ha tényleg meglesz, akkor azért gondolom elég más lesz a helyzet. -
Diák66
őstag
válasz radio100jozs #52687 üzenetére
Sajnos ide a környékünkre nem igen akarják hozni a 4G-t. Bár ha jól emlékszek van valami korlátozás is a frekvenciahasználat tekintetében, talán a Kőris-hegyen lévő radarállomás miatt.
-
BigBlue69
őstag
Sziasztok.
Vodafone Atlaszról hallottatok már? Miért éri meg ez nekik? Mi a beugrato?
(-.-(-.-(-.-(-.-)-.-)-.-)-.-) Chinese Mafia's watching you! Viselkedni Magyarországon rang. Máshol a létezés része. Steam: http://tinyurl.com/8h4dfu2
-
törölt tag
válasz Diák66 #52688 üzenetére
Ne sajnáld. Siófok Aranyparton Galérius fürdő (forgalmas turistacélpont) max 4g térerő mellett nyáron, hétvégén szó szerint 0 a sebesség. Nem csúcsidőben is 20 feletti értéket még senki nem látott télen sem... A telefon pedig kijelzi, hogy 4g+ van. Ez a hálózatépítés csúcsa.Mindenki Telenoros a környéken, mert az 150 megy. (Tavaly tavasszal raktak fel új tornyot. Ők léptek egyedül a bejelentésekre.€ A Telekom meg max 20-30.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Gebriel #52683 üzenetére
Én:
Nagyon szerettem a nagymamámat.
Gebriel:
Tudnál adni valami linket ami alátámassza az állításod
Naszóval, aki járja az országot az pontosan tudja, hogy a Voda a sűrűn lakott helyeken biztosít lefedettséget, de nem tartja feladatának, hogy eldugott helyeken is legyen térerő a hálózatában
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
thomas77
senior tag
Tuti+ kártyám van. Nem igazán használom. Sikerült elküldenem egy sms-t egy digis számra. 30 Ft lett... ☹️
-
thomas77
senior tag
Azért írtam, mert valami nem ok a számlázással. A Telekomnál is hasonló helyzet alakult ki. Tuti+ esetén 19 Ft-nak kellene lennie egy sms árának. Ha megnézem az alkalmazást, az 30 Ft-ot mutat, ami sehogy se jön ki.
Lehet, hogy valóban probléma van a számlázással, amit érdemes lenne körbejárni.
Természetesen nem tartok igényt a pénzedre. Elég jól keresek. Semmi szükségem még egy ezresre, de azért nagyon köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A KOReader ebook olvasó program
- Orvosi kérdések
- Napelem
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Diablo IV
- Xbox One
- További aktív témák...
- Apple MacBook Air M1 (2020) 13.3 256 GB (8 GB RAM
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest