Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- MIUI / HyperOS topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
Ez így van. Sajnos a többi szolgáltatónál sem szokás a nekik semmibe nem kerülő sms-t tájékoztatási célra használni. Mintha félnének tőle, hogy valaki zaklatásnak tekinti a szolgáltatói tájékoztató sms-eket. És igen, van jó néhány ilyen marha, akik az ügyfélszolgálatot csesztetik pl. a roaming üdvözlő sms-ek végett...
-
bul07
nagyúr
válasz 4Grider #52906 üzenetére
Azért a Telekom küldi rendesen
Édesanyám feltőltős számára heti egy Telekomos sms biztos jön, ilyen olyan információkkal, ÁSZF változás, egyéb akciók
( ͡° ͜ʖ ͡°) Samsung Galaxy A52S / Samsung UE48H6400 / Touran 1.9PDTDI 90LE (2005)(BRU) ( ͡° ͜ʖ ͡°) ---->"A nők pedig olyanok, mint a parkolóhelyek. A jobbak mind foglaltak, a maradék meg vagy rokkant, vagy fizetős..." - By:elfelejtette
-
4Grider
nagyúr
Mert nem pipálta be az előfizetői szerződés kötésénél a szolgáltatói marketing ajánlatok tiltását. Az ÁSZF-változásról mindenkinek megy jogszabály alapján az értesítés.
Itt arról volt szó, hogy a szolgáltatók a technikai, hálózati vagy lokális információk küldésére rohadtul nem használják az sms-t, miközben eredetileg ez lett volna a célja a technológiának. -
bollokcs80
Korrektor
Sziasztok!
Feltöltőkártyás Vodáról havidíjas Telenorra áthordozva is visszaigényelhető a kártyán maradt összeg?
B.Cs.
-
aujjobba
addikt
Üdv, kicsit el vagyok veszve most a kártyás csomagok világában, nagyon régen voltam kártyás, segítsetek légyszi.
Szóval van például a Tuti+Net 5gb csomag, 3559 Ft havi csomagdíjjal.
Ez a csomagdíj lebeszélhető, vagy csak ennek ellenében kapom meg az 5Gb adatot?
Mi történik, ha nem töltöm fel ennyivel a kártyát, csak mondjuk 2000 Ft-tal?
Akkor ezt a 2000-et lebeszélhetem, csak nem lesz netem, vagy hogyan van ez?
Ha mondjuk 10ezret töltök fel, akkor ebből ~6500 lebeszélhető, a többi pedig az 5gb adat díja? -
4Grider
nagyúr
válasz bollokcs80 #52910 üzenetére
Törvény szerint csak az újabb feltöltés hiányában megszünt előfizetés egyenlege igényelhető vissza. A számhordozás nem ez a kategória.
-
aujjobba
addikt
válasz 4Grider #52912 üzenetére
Köszi!
És a 2000 Ft-os dolog?
Tehát ha nem töltöm fel legalább 3559 Ft-tal, csak mondjuk 2000-rel, akkor lebeszélhetem azt a 2ezret, de nem lesz netem.
Jól értem?Egyébként azt számolgatom mennyire érné meg nekem a váltás a jelenlegi előfizetésről (5990 Ft/hó, 100perc/sms, 10Gb net) valamelyik kártyás opcióra.
Telefonálni/sms-ezni nagyon keveset szoktam, talán 10-20 egység max (van mellette céges telefonom), viszont a netből sok fogy, legalább 3gb elmegy általában havonta.
Erre nincs normális előfizus opció, újonnan 5990-ért már csak 2gb van ami nekem kevés, viszont több beszélgetés de az meg nekem felesleges. Aztán már 7990-ért van a következő amiben 15gb net van, de annyi meg nem kell. A RED meg 9990-ért korlátlan, az meg már abszolut felesleges nekem.[ Szerkesztve ]
-
-
sliderke
csendes tag
Sziasztok. Erdeklodnek infinity csomaggal kapcsolatban, mennyire szabalyozzak a meltanyos hasznalatot? Vagy van lehetoseg olyan csomagra, amiben ezt nem nezik? Minden 2. Hetvegere megyek haza. Igy nem tudom megfelelnek e a felteteleknek.
-
kgymac
őstag
Sziasztok,
Ma nem tudtam belépni a myvodafone-on a fiókomba. Visszajelzés, hibaüzenet nincs, visszadob a login oldalra. A telefonos ügyfélszolgálat sem bírta felvenni a telefont, 25 perc után meguntam a várakozást. Facebook-on semmi, se probléma, se írni nem lehet. Tud valaki valami problémát a vodánál?
Köszönöm. -
kgymac
őstag
válasz Kicsirics77 #52929 üzenetére
Közben a face sikerült a nejemnek, s a voda már válaszolt is - igaz, kissé mellé. A lényege:
volt némi fennakadás az appba belépésnél, de a kollegák már elhárították a hibát.
Persze, webes felület most sem megy, egy pillanatra megjelenik a kis türelmet.. kattints ide ha nem szöveg kb. 1/2 mp-re, majd visszadob a loginra.szerk: Köszönöm, hogy Te is megnézted. Remélem, a voda hamar megoldja, mert a gyereknek így nem lesz netje, csak ha veszek egy másik szolgáltatótól egy simet.
szerk2: nekem app nincs, 2 feltöltős tuti-hoz kellene sürgősen belépni.[ Szerkesztve ]
-
kgymac
őstag
válasz Kicsirics77 #52931 üzenetére
Most már valóban megoldották, működik.
-
samujózsi
senior tag
Tuti csomagom van. Amikor erre váltottam, úgy értettem, hogy a mobilnetem megmarad, míg el nem fogy az egész. Erre tegnap jött egy sms, hogy nem áll rendelkezésre elég pénz a kártyámon, hogy levonják belőle az aktuális havi mobilnet árát, ezért lenullázták a 300-ból megmaradt majdnem 200MB-ot. Félreértettem valamit?
Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
-
samujózsi
senior tag
A kettő közt. :)
Rosszul írtam, nem tuti, hanem tuti+ van. Pont azért váltottam, mert azt írták valamelyik reklámban, hogy ezzel hó végén nem vész el a felhasználatlan adatmennyiség, hanem megy át a következő hónpra. Ehhez képest nullázta az egyenlegemhez tartozó adatot.Primadonnát felveszünk! https://youtu.be/9lETrcMJZJM
-
kgymac
őstag
válasz 4Grider #52938 üzenetére
Nekem sima tuti van, már megszűnt (azaz nem rendelhető) 500MB nettel. Ha esetleg nem volt zsé a kártyán a forduló napon (eddig egyszer fordult elő, figyelmetlenségből, ráadásul külföldön), a feltöltés után egyből levonta a csomag díját, a felhasználható időszak nem változott. Jól jött ez a működés, mert nem tudtam volna újrarendelni a csomagot.
-
Jester01
veterán
-
4Grider
nagyúr
válasz Jester01 #52941 üzenetére
Én sem tartom etikusnak, de vannak fos számlázási rendszerek, ahol ez így oldható meg, szóval a voda nincs ezzel egyedül.
Részlet az ászf 2.4.1-es pontjából (ismétlődő internet opciók):
Az ismétlődő internet opciók megrendelése esetén a Vodafone az adott csomagnak megfelelő adatmennyiséget bocsát az Előfizető rendelkezésére, mely ismétlődő szolgáltatásként a megrendeléstől kezdve annak lemondásáig folyamatosan az Előfizető rendelkezésére áll.
Új hozzászólás Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- T-Force szériás szélgépeket mutatott be a Team Group
- Szólánc.
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Revolut
- További aktív témák...
- Star Wars Outlaws GeForce RTX 40 Bundle - lepd meg magad!
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- TUF Dash F15 FX517ZC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Magic Mouse 3 - hibátlan.
- Kitűnő MacBook Pro 13 8/256 (94%-os akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest