Új hozzászólás Aktív témák

• tutuhawer

őstag

Hey
    Látom a listán szereplő telefonokat, ez OK, fel tudom venni a kapcsolatot a Vodafone-nal, vagy be tudok menni az üzletbe is, ez is OK, de mondom, olvasni még megy, emailt küldeni és heteket várni nincs kedvem, az üzletben pedig eladók vannak, nem szakértők, ezért kérdezek itt.
    Van-e (volt-e) valakinek szintén gondja "error c1061" hibaüzenettel a vodafone wallettel?
    A google sem dob ki olyan megoldásokat, amiket próbálhatnék, lásd: telefonom ellenőrzése, sim kártyám ellenőrzése, alkalmazás újratelepítése. Mind stimmel.
    Már egyszer feltettem az alkalmazást, sikeresen beletettem a TESCO kártyát, de a SIM kártyát cserélnem kellett, ezt ma megtettem, és most megállt a Wallet a fenti hibaüzenettel. Erro c1061 - a wallet szerver nem elérhető. Ha valakinek volt már ilyen vagy van ötlete, segítsen ki, bármi jó lehet.
    Köszi

NETERROR_TERROR -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik -- Logitech G29, Sony Xperia 1, SONY WH-1000XM4, SONY MHC V81; SONY Dualshock 4; Dualsense

Új hozzászólás Aktív témák