- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- A profit csak játék a Red Magic 10S Prónak
-
Mobilarena
Vodafone mobilszolgáltatások topik, téma összefoglaló
Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
Hey
Látom a listán szereplő telefonokat, ez OK, fel tudom venni a kapcsolatot a Vodafone-nal, vagy be tudok menni az üzletbe is, ez is OK, de mondom, olvasni még megy, emailt küldeni és heteket várni nincs kedvem, az üzletben pedig eladók vannak, nem szakértők, ezért kérdezek itt.
Van-e (volt-e) valakinek szintén gondja "error c1061" hibaüzenettel a vodafone wallettel?
A google sem dob ki olyan megoldásokat, amiket próbálhatnék, lásd: telefonom ellenőrzése, sim kártyám ellenőrzése, alkalmazás újratelepítése. Mind stimmel.
Már egyszer feltettem az alkalmazást, sikeresen beletettem a TESCO kártyát, de a SIM kártyát cserélnem kellett, ezt ma megtettem, és most megállt a Wallet a fenti hibaüzenettel. Erro c1061 - a wallet szerver nem elérhető. Ha valakinek volt már ilyen vagy van ötlete, segítsen ki, bármi jó lehet.
Köszi
Aktív témák
Otthoni, kábeles szolgáltatások topikja:
Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- Akciófigyelő: Ingyenes Steamen a Borderlands 2
- Milyen légkondit a lakásba?
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Microsoft Excel topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- Milyen egeret válasszak?
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX3070 8GB ZALMAN S2 TG Enermax 750W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7480 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged