- Netfone
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
-
Mobilarena
Magyar Telekom (Mobilszolgáltatások)
Infók a MultiSIM szolgáltatással kapcsolatban: [link]
Új hozzászólás Aktív témák
-
raziel01
veterán
Határ fos az egész weboldal. Na mondom befizetem a számlámat.
Levonta a pénzt a kártyáról, azt írta sikeres fizetés de mikor a továbbra mentem akkor kiírt valami hibát. 503-as hiba talán.
Persze a számlát úgy mutatja, hogy nincs befizetve.
Nagyon remélem, hogy megoldódik magától, mert a tököm tele van, hogy ekkora cég egy rohadt weboldalt nem tud rendesen üzemeltetni. -
raziel01
veterán
válasz lord.lakli #49115 üzenetére
Move Xs szerintem jó kis csomag.
Pont annyit beszélek random írányban. -
raziel01
veterán
válasz #40993792 #48981 üzenetére
Nálam is jó a főtéren meg úgy kb az egész városban. Viszont a merci fele a 2D vonalán Matkói út körül gyengül. Sokszor még net sincs. (Xperia SP)
Amúgy az új szlogen lehetne az, hogy a Jövő már itt van.
Marha jó volt 20 GB-ot elhasználni ingyen. Nagyon szimpatikus, hogy buszon is nézhetek videókat korlátlanul youtube-on, frissíthetek alkalmazásokat, stb...
Egyszer persze biztos végeszakad majd. -
raziel01
veterán
válasz r3dsnake #48977 üzenetére
Move Xs számlám úgy, hogy 20 GB-ot töltöttem vele:
Havi számla kelte: 2014.10.01.
Fizetési határidő: 2014.10.16.
Számlázott összeg: 1 990 Ft
Egyébként is mire fel számolnának fel bármit is? Nem adatforgalmat számolnak hanem az adott előfizetés díját. Joguk nincs rá, hogy ezért plusz pénzt kérjenek.
-
raziel01
veterán
válasz Mahrenburg #48902 üzenetére
5600 Ft-ért korlátlan net kéne egész napra, nem csak éjszakára. Vicc.
-
raziel01
veterán
válasz #78121280 #48857 üzenetére
"10.
Új korlátlan tematikus adatopciók kerülnek bevezetésre belföldi használatra: (1) közösségi oldalak adatopció, díja 890 Ft/hó (2) böngészés és email adatopció, díja 1890 Ft/hó (3) éjszakai net adatopció, díja 5590 Ft/hó
(4) TV és film adatopció, díja 990 Ft/nap.
A TV és film adatopciónál a korlátlanság a megrendeléstől számított 24 órás időszakra
vonatkozik. (A feltüntetett díjak bruttó díjak."Hm.. Érdekesen hangzik de tuti nem éri meg.
-
raziel01
veterán
válasz NightHunter0 #48745 üzenetére
Most hogy mondod nekem meg 30 MB a korlátom de lejött már pár GB.
No nem baj, nem az én dolgom, hogy nincs korlátozva.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz #40835072 #48685 üzenetére
Remélem ez is megvolt:
A díjcsomag megrendelésének feltételei:
A Telekom a Magyar Vakok és Gyengénlátók Országos Szövetsége (MVGYOSZ), a Siketek és Nagyothallók Országos Szövetsége (SINOSZ), valamint a Mozgáskorlátozottak Egyesületeinek Országos Szövetsége (MEOSZ) által kibocsátott, érvényes tagsági igazolvánnyal rendelkező tagjainak biztosítja a fenti kedvezményeket, díjakat.
-
raziel01
veterán
válasz Ákinard #48616 üzenetére
Idióták. Engem a biztosításra akartak anno rábeszélni.
3-szor mondtam el a telefonba, hogy köszönöm nem érdekel a dolog.
Aztán dumált, hogy mennyire jó.
Kérdez egy ilyet: ugye így már milyen jó hangzik, akkor rögtön aktiválom is a csomagot.
Na itt fogyott el a türelmem.
Nem igaz, hogy 3-szor mondtam el, hogy nem érdekel de még utána benyom egy ilyet, hogy rögtön aktiválja.
Menjen az anyjába az ilyen. Leszarom, hogy ez a dolga de gyökérnek se kell lenni.
Mostanában már inkább kinyomom a picsába ha van valami ilyen. -
raziel01
veterán
Kb múlt héten kaptam SMS-t, hogy aranykártyás lettem.
Ezt akár köv hónapban is elveszíthetem? Vagy mikor lesz felülvizsgálva? -
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47599 üzenetére
Azért elégedetlenek az emberek, mert külföldön sokkal több a kedvezmény és jobb az életszínvonal is.
Pont egy ilyen szegény országban kéne adni több lebeszélhetőséget.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47596 üzenetére
Most te tényleg nem érted?
Ha már csinálnak ilyen pontgyűjtő programot akkor úgy kéne, hogy legyen is értelme.
Azt is magyarázd meg, hogy miért is jó az, hogy egy 10+ éve előfizető kb semmi kedvezményt nem kap, az csak az újaknak jár. -
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47593 üzenetére
Nyilván azért írja minden oldalon az emberek 99%-a, hogy semmi értelme a pontoknak, mert úgy van.
Gyakorlatilag parasztvakítás az egész. Van aki elhiszi, hogy hú milyen jól jár vele, közben meg a sok 10 ezerhez képest amit befizetsz, ez elenyésző.
Azért tróger az összes magyar szolgáltató, mert az egy dolog, hogy nem akarnak árat csökkenteni de akkor legalább adnának olyan kedvezményeket, hogy ugyan annyi pénzért nem 1 GB adatforgalom legyen hanem mondjuk másfél. Vagy +20 perc beszéd ajándékba.
Marha drága sajnos itthon minden, felesleges védeni őket.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47591 üzenetére
3-4 előfizetés meg 5-10 ezres díjcsomag és esetleg telefonvásárlásnál kapsz majd 5000 Ft kedvezményt? Vicc továbbra is.
-
raziel01
veterán
válasz ForRedGlory #47588 üzenetére
Kb mindegy is szerintem, mert olyan sok pontja szerintem senkinek se lehet, hogy számítson.
-
raziel01
veterán
A részletes híváslistát a holnapon 400 Ft-ért írja.
De akkor ingyenes lesz ha most először használom? -
raziel01
veterán
válasz sarkanyolo2 #47389 üzenetére
Igen.
"
Nincs befizetésre váró számlád!
" -
raziel01
veterán
Befizettem a honlapon a számlát 1 órája de még mindig ott van mint kiegyenlítetlen tétel.
12 ezret le is vonta a kártyámról.
Ilyen előfordul? Majd megjavul? -
raziel01
veterán
A számla mikor szokott látszódni a honlapon?
Ki van írva egy 9 ezres összeg aztán gyanús, hogy valamiért elég sok lett de számla még nincs hozzá.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Domino 5 Quick-nél mennyi idő van aktiválni a kódot?
Múlt hét csütörtökön aktiválták a kártyát. Most szerdán jött levél de még a postán van.
Ha hétfőn is még jó lesz, hogy aktiválom akkor nem rohanok a postára ma.
Nekem 15 nap rémlik de erősítsetek meg. -
raziel01
veterán
válasz Totheground #46518 üzenetére
Jóváírják majd szerintem a belépési díjat.
-
raziel01
veterán
válasz dobostorta #46419 üzenetére
Ha átváltasz másikra akkor az rögtön elveszik.
-
-
raziel01
veterán
válasz Vangelis #46161 üzenetére
Pedig eskü annyi volt. Ezért nem is értettük. Se net se TV nem volt és előtte sose volt késve befizetve semmi.
Kb június 16 volt kb a számla határideje és 22-én már nem működött semmi.
Persze előfordulhat, hogy a T-home hibázott és nem volt jogos kikapcsolni.
Minden előtte lévő számla be volt fizetve.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz dedike #46154 üzenetére
Bár nem T-mob hanem T-home de barátnőmék úgy jártak, hogy évek óta fizették rendesen mindig a számlát időben aztán most úgy alakult, hogy elfelejtették befizetni. 5 nap után már ki volt nekik kapcsolva a net meg a TV a házban. Persze elfaxolva a befizetett csekket, helyreállt minden.
Voda is elég mocsok, mert kb 6 napot késtem a befizetéssel, küldtek egy SMS-t, hogy befizetetlen számla van és ezért az SMS-ért 600 Ft-ot számláznak. Kicsit erősnek érzem, hogy hónapok óta időben fizető ügyfelet így megszopatnak.
Úgyhogy T-nél se kell semmin csodálkozni. Minden szigorodik.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Lemondtam a NETPLUSZ M-et még 30-án. Tegnap felhívtam a T-t, hogy jó lenne visszakapcsolni a csomaghoz járó netet.
Csajszi azt mondja néha előfordul, hogy nem aktiválódik vissza automatikusan.
Haha. Sose senkinek nem aktiválódik vissza, illene már megoldani.
Amúgy ez rendes volt de 20 percet vártam plusz először egy sráctól kapcsoltak át ide.[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45520 üzenetére
A biztosítás törésre való vagy beázásra.
Meg esetleg lopásra ha olyat kötsz. -
raziel01
veterán
válasz vipnolf #45493 üzenetére
" mindannyian kinőttünk már az ovis korszakból, tudunk vigyázni az eszközeinkre..."
Pedig szinte minden nap ír valaki a telefonok topicjaiba, hogy leesett, összetört, betört a kijelző.
Ha van biztosítás akkor sem hűde olcsó a dolog. Anélkül drága.
Bár én se fizetnék ilyenért az biztos. Az a havi 1-2k is csak kiadás. -
raziel01
veterán
válasz werszomjas #45429 üzenetére
Akarod mondani MÁR NEM garis.
Bármilyen külső behatás után bukod a garit. -
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45348 üzenetére
Ők arra vállalnak garanciát, hogy működni fog a telefon.
Ahhoz semmi közük, hogy te közben leejted és azért romlik el.
Úgyhogy ebből 12k befizetése lesz. A cserét meg ilyen esetben el is felejtheted más típusra. -
raziel01
veterán
válasz MaxxDamage #45346 üzenetére
Semmi lehetőséged nincs. Esetleg 3 javítás után lehet mondani, hogy cseréltetni szeretnéd, mert már sok bosszúságot okozott. De elsőre biztos nem hagyják most.
Sony-nál is ugyan úgy 2 évig megcsinálják a készüléket, úgyhogy nem értem hol a probléma.
Meg miért ne csinálnák meg gariban? Összetörted?
Mert ha nem akkor azért van a gari, hogy megcsinálják ingyen. -
raziel01
veterán
válasz h1ght3chzor #45171 üzenetére
Kiterhelnek minden kötbért. Ha nem fizeted be akkor átadják behajtócégnek. Az folyton zaklatni fog. Ráterhelik házra a tartozást, stb...
-
raziel01
veterán
válasz St3ven #45101 üzenetére
Vannak akik elzárkóznak az előfizetéstől.
Apám is folyton engem kér meg, hogy töltsek már 1500-at a kártyájára. De ez kb minden héten.Havi szinten 5-6k-t lebeszél. Mondom neki, hogy előfizetés jobban megérné.
-Az nem jó, mert azt akkor is fizetni kell ha nem is beszél az ember.Hát jó....
-
raziel01
veterán
válasz PRDZsolesz #44966 üzenetére
Na most egy az, hogy minek most nézel árlistát mikor szeptemberben akarsz venni?
Ezerszer változik addig.
Amúgy meg a "nem vállalok hűséget díjcsomagra csak az előfizetésre" kell neked. -
raziel01
veterán
-
raziel01
veterán
válasz szabogabor10 #44548 üzenetére
Vodafone-nál van így.
-
raziel01
veterán
válasz lugosi #44543 üzenetére
Az kavart be, hogy olvasom a Telekom facebook oldalát is, meg néha a Vodafone-ét is.
Az említett dolog kb 4-5 hónapja volt. Valaki kérdezte a falukon, hogy miért tiltott a tethering. Azt válaszolták, hogy sajnos ez így van, nem tudnak mit tenni.
De a többiek kijavítottak itt a fórumon. -
raziel01
veterán
Nem konkrétan neked szól hanem a többi embernek aki használt telefont akar venni:
Letiltás elleni garancia meg semmit nem ér.
Gondoljunk bele logikusan.
Ha letiltják a telefont akkor nem fizette/nem tudta fizetni a részleteket.
Most belegondolva akkor az ilyen embernek honnan lenne mondjuk 100.000 Ft-ja visszavásárolni?
Bíróságon amúgy semmit nem ér az ilyen papír.Itt van egy jó komment:
"Mindig a fillérb*szók b*sznak rá. Hol előbb, hol utóbb.
Mindig azok akik a 100.000.Ft -os telefonnál kicsinyeskednek azon, hogy nem boltban veszik meg, hanem majd "okosban" meg "neten" meg "webshopon sokkal olcsóbb", mondjuk 96-97.000.Ft -ért.
Nyernek 3.000.Ft -ot, sokkal több telefonálgatás, variálás, no meg a fent olvasható kockázat árán."Én azt javaslom, hogy vegyél inkább részletre vagy inkább várj vele. Nem érdemes kockáztatni.
-
raziel01
veterán
válasz kokokka #44518 üzenetére
Az, hogy valami tiltott nem jelenti azt, hogy nem tudod használni.
Erre pont nem működik nekik a rendszer de ASZF-ben benne, hogy nem lehet más eszközre megosztani.
lugosi: mifi router-rel igen. De simán hangalapú csomaghoz igénybe vehető netnél tiltott.
Szerk.: Lehet keverem a Vodafone-nal. De valamelyiknél tiltott az biztos.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a Telekom mobil szolgáltatások topicja
- Hír A Telekom elindította az ország első szabványos 5G tesztállomását Zalaegerszegen
- Hír Egy előfizetés, több SIM a Telekom új ajánlatában
- Hír A Magyar Telekom bejelentette az eSIM támogatását
- Hír Készülék nélkül csak egyéves hűség köthető
- Blogbejegyzés Új alapokra kerül a Telekom árlistája
- Hír Modulárissá lettek a Telekom mobilos csomagjai
- Lenovo IdeaPad 1 15AMN7 - 15,6"FHD - Ryzen 5 7520U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - 1+ év garancia
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 6th gen., I7-8650U, 16GB RAM, 256GB, FHD IPS, 2 év garancia, számla!
- Creality Ender 3 V2 3D nyomtató, fejlesztett, zárt nyomtatótérrel
- Zenbook Pro 17 27% 17.3" FHD IPS Ryzen 7 6800H 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Edifier R2750DB BT 136W RMS, akár 2.1 rendszerben
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest