Hirdetés
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
- Magisk
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fruzsy15
friss újonc
(bocsánat,először véletlenül ezt a samsung témához írtam, de ide kellett volna. :S)
Sziasztok!Egy "kis" segítséget szeretnék kérni. :S
A telefonom bekapcsoló gombja letörött, és most nem tudom bekapcsolni. (már majdnem 1 éve letörött, de akkor nagynehezen sok sok sok próbálkozásra egy pici csavarhúzóval be tudtam kapcsolni, de most sehogysem sikerül.
)
A telefonom Samsung J7 2016
modelszám: (az aksi alatt ez van írva) SM-J710FN/DSMivel nincs bekapcsológombja így nagyon vigyáztam rá, hogy ne kapcsolódjon ki magátol, és le ne merüljön a telefon, de most sokat voltam kint a hidegben és lemerült.
Amint hazaértem rátettem a töltőre, és láttam hogy töltött (már 100%-os) de nem tudom bekapcsolni. Láttam youtubeon pár dolgot, hogy bekapcsológomb nélkül is be lehet kapcsolni, de nekem eddig nem sikerült. Lehet, hogy rosszul csináltam valamit.. :S
(hangerő gomb benyomva, közben rádugni a laptopra a töltőkábellel, és ugyanúgy benyomva tartva a hangerőgomb... De nekem nem történik semmi, csak mutatja, hogy tölt a telefon, és a %-ot) A másik megoldást amit találtam azt nem tudom használni, mert ahhoz be kellene állítani elősször a telefonon, hogy a számitógéppel valamilyen programmal be lehessen kapcsolni, de nekem az nincs beállítva, így az nem lesz jó.
Nektek volt már hasonló? Nektek milyen nyomógomb variációval sikerült bekapcsolni? : O
Tudom, hogy nem mai telefon, de van több nagyon fontos dolog rajta, sms-ek, amik nagyon nagyon fontosak lennének nekem és..
Szervízbe pedig nem szeretném vinni, mert van rajta pár dolog, amit véletlenül sem akarom hogy bárki is lásson.. Légyszi, ha volt már nektek hasonló, és sikerült megoldani, akkor...
Előre is nagyon nagyon nagyon szépen köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- XFX Radeon Speedster MERC 319 RX 6800 XT 16GB GDDR6 256bit // dobozos // 34 cm hosszú !!!!!!!!
- Apple Watch Ceries 7 (GPS+Cell.) 45mm alu
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Philips FHD monitor ELADÓ
- Samsung S9 FE+ 128GB (hálózati adapter nélkül!) számla+garival kb 1 hetes vásárlás
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest