Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• monkeygoatee

újonc

Iskolai rendszergazda jelen... Olyan helyen élek ahol nem igen van alternatíva, vagy ami van az is khm.. belterjes... két számtechbolt viszi a teljes település cégét, önkormányzatát, de még a szomszédokhoz is jut belőlük. Megélek, nem vagyok homeless, és még néha a hobbimra is jut pénz. :D

De nem ez a lényeg. Most.

Az utóbbi pár napban az infótermek gépei (fujitsu gépek) elkezdtek random módon fagyogatni, de tömegesen. A ghostot augusztus legvégén húztam fel rájuk. Deepfreeze-t használok rajtuk, és withsecure elements AV-t. Fagyott gép indítás után notepadban, chromeban, officeban. Full randomnak tűnik. Tapasztalt bárki hasonló tömeges fagyást az elmúlt kb két hétből? Az egyik gépet már újradobtam (igaz, ugyanabból az imageből), de az is csinálja. Nem akarom tömegesen újrahúzni ezeket amíg nincs valami ötlet a megoldásra.
    A donor gép "régi" install, folyamatos updatekkel de sosem használt a hétköznapokban. Office, gimp, solidedge, office, notepad++, imagine logo, veyon van fent rajtuk ami nem default win10 cucc.
    Ötlet?

Új hozzászólás Aktív témák