Hirdetés
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- Apple iPhone 17 - alap
- One mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Nem semmi: két Nothing kapott egy nagy frissítést
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marci112233
addikt
válasz
simron
üzenetére
Rizikós a dolog mint előttem is írták. Nekem az előd gépemben amiben volt a 2x2 és 2x1, és ment szépen. Alaplap abban Gigabyte GA-EP45-UD3LR volt, ami nem igazán gyenge és alap tudású lap volt.
Havernak viszont ugyanígy a 2x2 mellé nem lehetett még tenni semmit hiába volt neki is 4 foglalat, mert amilyen neki kellet volna nem lehetett kapni. Vett ugyan ő is 2x1-et de ha bent volt el sem indult 4 memóriával a gép. 2x1-vagy 2x2-vel szépen ment. Kérte, hogy vigyem el az enyémet hátha azzal menni fog, de ugyanúgy nem ment vele. És az is ugyanúgy Asus P5KPL lap volt, de hogy pontosan melyik verzió azt már nem tudom. -
koko52
nagyúr
válasz
simron
üzenetére
Elég rizikós. A régi lapoknál (DDR2) gond volt, de általában az egy oldalasokkal. Azok nem akartak menni és a lapok le is írták, hogy csak DS rammal üzemel. A SS ram kicsit más chipeket tartalmaz, egy chipen több a tárhely ezért a lap nem mindig kezelte jól. Egyszerűen nem tudta értelmezni, hogy több adatot is beküldhet egy bankba (elég leegyszerűsítve fogalmaztam). Fordítva még nem találkoztam ezzel a problémával, de ha lapod ezt írja akkor lehet probléma.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch 2
- Direct One (műholdas és online TV)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- World of Tanks - MMO
- Papírvékony a jövő a Samsungnál: íme, a Galaxy TriFold!
- EA Sports WRC '23
- Apple iPhone 17 - alap
- További aktív témák...
- Új, bontatlan G.SKILL 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Ripjaws M5 Neo RGB White EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 32GB (2x16GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade Black XMP/EXPO - 10 év gari
- Új, bontatlan ADATA XPG 48GB (2x24GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Lancer Blade RGB Black - 10 év garival!
- Patriot Viper RGB Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6000MHz CL28 - 10 év garancia
- Patriot Viper Elite 5 Ultra - 48GB (2x24) DDR5 6400MHz CL32 - 10 év garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128 GB Pacific Blue 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3945, 92% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nuki Smart Lock Ultra okoszár
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
fudi2002