Hirdetés
- iPhone topik
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Google Pixel topik
- Yettel topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kranazoli
senior tag
Hát Én sokkal több 1,65V-os DDR3-at ismerek. Ha jól tudom az 1,5V a Sandy-vel jött be a képbe.
Az a furcsa nem Én vagyok az egyedüli, akinek a BIOS auto-n 1,65V-ra állít. Függetlenül az XMP profiltól. Az szerintem csak feltételes módban van, hogy sérül. (és kézikönyv szerint csak 1,65V fölött) Sérülhet. De az, hogy sérül is Én még nem nagyon olvastam róla.
Szerintem a felhasználók kis %-a állítgat a BIOS-ban. A többség rá se néz a BIOS-ra, esetleg beállítja, hogy 1600Mhz - de akkor az Asus BIOS 1,65V-ot állít be.
Azt mondjuk nem teljesen értem miket kellene feljebb húzni.

Egyelőre marad így!

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- Trollok komolyan
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- Sweet.tv - internetes TV
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- MCDODO T03 fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3268, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Dell Vostro 5468 - i3-6006U I 8GB I 128SSD I 14" HD I Cam I HDMI I W11 I Garancia!
- ÚJ HP Pavilion 16 - 16"IPS WUXGA - Ryzen 5 8540U 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

fudi2002