Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - iPhone topik
 - Milyen okostelefont vegyek?
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - One mobilszolgáltatások
 - Poco F7 – bajnokesélyes
 - Telefonjavítás, szerviz
 - Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
 - A Gemini húzza ki a Sirit a csávából
 - Xiaomi 14T Pro - teljes a család?

- 

Mobilarena
A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

A_ScHuLcZ
addikt
Igen, pont azt kezdtem el a legutolsó hozzászólásomkor, és sikerült kiszűrni, hogy az egyik modul volt rossz, minden slotban hibázott, míg a másik nem, valamint még 2 gépben próbáltuk, és azoknál sem akarta a tutit, egyiknél pont úgy kékhalál mint nálam, másiknál már a bios szólt h gáz van, amint cl4-el újraindítottuk.
Tehát visszavittem a boltba, ahol be is tesztelték rögtön, hiszen még 1 napon is belül voltam, náluk nem jött elő a hiba 10perc alatt (ez érdekes, mert nekem 5perc volt a rekordom vele, az is csak 1x! Igaz, ők xp-t használnak, én meg win7-et, másik tesztgépen itthon vista volt, a harmadikon, ahol as bioson nem jutottunk túl, ott pedig xp).
Visszafizetést nem vállaltak, felajánlották, hogy vihetek másfajtát, mert ebből az volt az utolsó, amit tegnap elhoztam, rendelve már van, de nem lehet tudni mikor érkezik, lehet hogy holnap, lehet hogy 1-2 hét. Hosszasan gondolkoztam, végül hoztam helyette Geil Black Dragont, erről is azt hallottam hogy jó. Viszont tuningtapasztalatok erről nincsenek, én 900on szeretném járatni, ezért szerettem volna corsairt, mert az biztosan tudta volna (nameg nagyon tetszett rajta az a nagy borda
 )
Szóval lehet lesz/van egy eladó 0perces GEIL Black Dragonom számlával, garipapírral, mindennel, és akkor picit bolti ár alatt, és veszek máshonnan Corsairt. Ha érdekel vkit, priviben keressen! 
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
 - AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
 - Arc Raiders
 - Milyen videókártyát?
 - Minőségi ugrást hozhat a One új médiaboxa?
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Androidos tablet topic
 - LordAthis: RETRÓnia - RETRÓ Mánia - Úton van hozzám egy csodás történelmi darab!
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - VR topik (Oculus Rift, stb.)
 - További aktív témák...

- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
 - Corsair Vengeance DDR5 16 GB / 5200MHz / 2x8
 - BESZÁMÍTÁS! 64GB(2x32GB) Kingston Fury Beast 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
 - G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!

- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
 - DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
 - REFURBISHED és ÚJ - DELL Universal Dock UD22
 - MacBook Pro 13, 14, 15, 16, MacBook Air M1, M2 M3 M4 bill magyarosítás lézerrel / sapkacserével
 - BESZÁMÍTÁS! Xiaomi Mi 2K 27 165Hz IPS QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel

Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

)
 fudi2002