Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • A_ScHuLcZ

    addikt

    válasz yolan #21919 üzenetére

    Igen, pont azt kezdtem el a legutolsó hozzászólásomkor, és sikerült kiszűrni, hogy az egyik modul volt rossz, minden slotban hibázott, míg a másik nem, valamint még 2 gépben próbáltuk, és azoknál sem akarta a tutit, egyiknél pont úgy kékhalál mint nálam, másiknál már a bios szólt h gáz van, amint cl4-el újraindítottuk.

    Tehát visszavittem a boltba, ahol be is tesztelték rögtön, hiszen még 1 napon is belül voltam, náluk nem jött elő a hiba 10perc alatt (ez érdekes, mert nekem 5perc volt a rekordom vele, az is csak 1x! Igaz, ők xp-t használnak, én meg win7-et, másik tesztgépen itthon vista volt, a harmadikon, ahol as bioson nem jutottunk túl, ott pedig xp).
    Visszafizetést nem vállaltak, felajánlották, hogy vihetek másfajtát, mert ebből az volt az utolsó, amit tegnap elhoztam, rendelve már van, de nem lehet tudni mikor érkezik, lehet hogy holnap, lehet hogy 1-2 hét. Hosszasan gondolkoztam, végül hoztam helyette Geil Black Dragont, erről is azt hallottam hogy jó. Viszont tuningtapasztalatok erről nincsenek, én 900on szeretném járatni, ezért szerettem volna corsairt, mert az biztosan tudta volna (nameg nagyon tetszett rajta az a nagy borda :) )
    Szóval lehet lesz/van egy eladó 0perces GEIL Black Dragonom számlával, garipapírral, mindennel, és akkor picit bolti ár alatt, és veszek máshonnan Corsairt. Ha érdekel vkit, priviben keressen!

    [ Szerkesztve ]

    "I'd tell you a joke about UDP, but you probably wouldn't get it."

Új hozzászólás Aktív témák