Hirdetés
- Honor Magic V2 - origami
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Mégis lesz Galaxy S26 Edge. Vagy nem? De!
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi: Android 16 zápor, zivatar
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Telekom mobilszolgáltatások
- 
			  Mobilarena A RAM (az angol Random Access Memory rövidítéseként), magyarul közvetlen hozzáférésű memória. Egy közvetlen elérésű írható/olvasható adattároló eszköz. A RAM tárolja a CPU által végrehajtandó programokat és a feldolgozásra váró adatok nagy részét. Az adatok csak addig maradnak meg benne, amíg a számítógép feszültség alatt van, kikapcsoláskor a benne tárolt adatok elvesznek. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

lipi67 nagyúr Hm..Ezt én is tudom,s 100%-ban igazad is van.Itt nagy hátrány a 7-es szorzó,ez tény!De ez egy dolog..Egy (pillanatnyilag)negatív tényező.Viszont a kérdésem állna.Mi az az olcsó(viszonylag olcsó)ram ami lazán szaladgálna nekem 1:1-ben 1100MHz felett? 
 Más:Az egy dolog sajnos ,hogy 200-as FSB-s procival 100%-os a tunigpotencia a lapommal.Sajnos ezt csak többé-kevésbé képes 266-os és 333-as procikkal kihozni.S bevallok vmit.Nekem tök elég egy 2180-as is 3,4 Ghz környékén,talán még sok is.Viszont képtelen vok nem tuningolni.Azt szeretem,az köt le,mindíg azon jár az eszem,hogy mit,s hogyan lehetne.Nagy pénzekből más,de a lényege az lenne,hogy kevés pénz,precíz beállítások,odafigyelés s szép eredmény.S ,hogy egy 8200-sel kihozzak 4GHz-et..nem igazán hoz lázba.Ha 8200-es akkor legyen több!(példa volt)Ehez viszont..Nekem 550körüli FSB kellene!!!Ez a cél.Lehet,hogy a lapomba bennevan,de..akkor 1:Mivel már csak 1:1 jöhet szóba(és az is a jó)akkor kell a ram!!!S kell neki a szufla is tehát hűteni kell majd keményen.
 2:550FSB -nél(hogy elérjem)adni kell az Mch-nak is ,Ich-nak is rendesen,s jön a melegedés.(most is néha nyíg..)Tehát az északi hídra is jó lenne vmi normális hűtő.Pláne ,hogy a lapomban most surlódik az Asus hűtőm felfogató keretéhez!
 Szóval az is pénz...
 3 rága a proci(de jó..) rága a proci(de jó..)
 4:Nem illik 10k-s táppal nyomatni,vmi jobb kellene.Ezért sajnos ma Nekem ez költséges,s 2 törpém mellett elérhetetlen.    
 S ezért gondolkodm abban,hogy ha kifognék egy jó tuningpotenciáju 4600-ast...Az lenne az igazi.vagy 4500-ast.4,4Ghz-hez ramjaim 800-on 1:1-ben mehetnének..s 400as FSB-vel megbírkózok minden gond nélkül.Táp bírja,ramok 1,8V-on tudnak 900-at is..stb..
 Köszi,hogy meghallgattál.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Windows 11
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- G.SKILL Trident Z RGB 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz F4-3600C18D-64GTZR
- Kingston Fury Beast 4x32 GB DDR4 RAM 3600MT/s CL18
- Corsair DOMINATOR PLATINUM 32GB (4x8GB) DDR4 3600MHz WHITE - Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

rága a proci(de jó..)
rága a proci(de jó..) 

fudi2002
 fudi2002