- Újra elérhető az Android 17 Beta
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megvan, melyik Snapdragon 7 kerül Nothing Phone (4a)-ba
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Kiszivárgott a Pixel 10a specifikációja
- Jolla és SailfishOS tapasztalatcsere
- A készlethiány jelezheti, jön az iPhone 16e és iPad Air utódja
-
Mobilarena
Adott ideig ingyenesen vagy kedvezményesen elérhető, de egyébként fizetős felhasználói programok, mobil alkalmazások, digitális előfizetések lelőhelye. A warez TILOS!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bajgunar
senior tag
válasz
ElektrikusDE
üzenetére
Sehogy nem tudod utólag leválasztani. Előtte, mielőtt win-t frissíted. Kellett volna leválasztani...
De mivel a win valami hangkártya szoftvert frissített, s totál elszállt a hang, ~26 újratelepítés, eltávolítás, régi driver vissza, stb NEM oldotta meg a hang problémát, berágtam, s ilyenre nem is gondoltam, hogy Előbb a kaspersky-ből távolítsam el a gépet. Mellette nem indult Green Hell sem. Az meg pusztán az ArmouryCrate hiánya miatt, + szarakodott az Aura is, mert alaplap összevissza villogott, de nem úgy, ahogy abban beállítottam. Felbúrt, s újra húztam Win-t, s letiltottam hangkártya driver frissítést, beállítok mindent. Nyomom Kaspersky-t s szembesülök vele, hogy nem tudom visszaállítani kódot. Ugyanakkor régi gépről sem tudom utólag leválasztani. Visszacsinálni, meg helyreállítani lemezképfileból már nem volt idegem végigzongorázni. Valami ~7k körül találtam 2 éves előfizetést. virusirto-szoftverek.hu-n.
Ennyi. Azóta ott ketyeg. Megnézem ~780 nap még lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt Steelseries Arctis 7P+ vezeték nélküli gaming headset / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S2 TG CM 650W
- iPhone 17 White 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok - Számlás
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller Alza 2027.12.10-ig garancia, számlával!
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest