- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- 8300 mAh, maradhat?
- Xiaomi 15 vagy Samsung S25
- Légies iPhone halvány színei
- iPhone topik
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
félisten
válasz
Genius007 #49813 üzenetére
Részlet a https://www.telenor.hu/adatmegoszto oldalról:
Milyen tarifacsomagokhoz választhatod?
Telenor Blue S, Telenor Blue M, Telenor Blue L, Telenor Blue XXL
Telenor MyTariff XS, Telenor MyTariff S, Telenor MyTariff M, Telenor MyTariff L, Telenor MyTariff XXL
Start és All-In tarifák
Smarttarifa Extra 5, 6, tarifák
Hipernet Active/Medium/Heavy/Pro, Hipermet Home S/M/L és My Hipernet Home S/M/L/XXL tarifákhoz -
Somatom
veterán
válasz
Genius007 #49768 üzenetére
Tudom, ismerem ezt az érzést. Csak infóként írtam, hogy a reggeli frissülés általános lesz a jövőben. Ha csak megújításról van szó, akkor a régi csomag addig működik. Gondolom, nálad a csomagváltás miatt volt kényszerszünet. Ilyet biztos nem csinálsz rendszeresen, úgyhogy reméljük, hogy ez a kimaradás egyedi eset volt! Illetve, ha lett volna kereted, akkor valószínűleg működött volna. Sztem nincs ebben átverés, mert ami elfogyott, az sem egy hónappal ezelőtt, éjféltől, hanem reggeltől élt. Az más téma, hogy ezt a "fáziskésést" kommunikálhatná a Telenor.
-
azbest
félisten
válasz
Genius007 #49749 üzenetére
Nagyon helyfüggő. Ahol lakom, itt 40-60 a letöltés általában, feltöltés 7-50 közti. Nem tapasztaltam hétvégén különösebb eltérést. (vodával régebben megesett itt párszor, hogy nem sikerült mobilnet forgalmat csinálni, mert gondolom betelt a cella)
De két sarokra innen tegnap 92/40-et mértem. -
4Grider
félisten
válasz
Genius007 #49577 üzenetére
20 kb messze nem 20 Mbps...
Sok helyütt a vezetékes internet nem tud többet néhány Mbps-nál. Ahhoz képest ez még jó sebesség. Logikus, hogy ha az ingyenesség megszűnik, sokkal kevesebben fogják a netet használni, így az egy főre eső sávszélesség sokszorozódik. Viszont a hello data-s új helyi előfizetőktől tényleg félhetsz, mert ha a településrészeden eszébe jut 1-2 tucat embernek olyan előfizetést kötni, akkor neked sem lesz 100 Mbps feletti sebességed. A mobilnet már csak ilyen... -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5060 / 32GB DDR5 / 1TB M.2 SSD
- Lenovo X1 Yoga G6 i7-1185G7 32/512GB SSD FHD IPS Touch Win11 (lízingelt)
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest