- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magisk
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
-
Mobilarena
Yettel topic
▼ Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves! ▼
Aktuális:
Yepp - korlátlan belföldi net kötöttségek nélkül
Yettel Full - kombináld rugalmasan a kedvezményekért
Új hozzászólás Aktív témák
-
wwenigma
Jómunkásember
válasz
kely1988 #21170 üzenetére
Böngészőből használva nekem nem ette az FB a keretet, szoval jo kerdes a progis megoldas miert eszi. De nekem az nem jatszik, sokkal boldogabb a telóm a retek kliense nelkul.
schumy1: amire előfizettél, a szerződési pontok között szerepel a lassitas, mint opcio az adatkeret elfogyására. Ha ez módosulna, az felmondási ok. Amugy pedig nem erre tendálnak a dolgok, szoval ez kizart, hogy lassitas helyett fizetni kelljen.
-
schumy1
aktív tag
válasz
kely1988 #21166 üzenetére
Nem arra gondoltam, ha nem arra, hogy ahogy elfogy a kereted fizetsz.
Egyébként ez a mostani, hogy ingyen böngészés, meg facebook, meg navi, ezt sem értem, mert ugyan úgy fogy a keret, és lassítanak. Szerencsére telónál nem nagyon fogy el meg nem annyira érezni a lassúlást, de megosztásnál laptopnál már gyorsan fogy és nagyon érzem is, de álltalában csak nyáron használom ha viszem a lapit és kell rá net.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook White 13" unibody
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 4K 3840x2160 - 138Hz & 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest