- iOS alkalmazások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Vízálló ventilátort kaptak a K13 Turbók
- Egy óra, két rendszer
-
Mobilarena
Ez a topic a Nikon DSLR-ekkel kapcsolatos kérdésekkel foglalkozik. Ha új látogató vagy egy dolgot kell betartanod:
Olvasd el az első hsz-t!
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
anaqer #40750 üzenetére
A szavaiból én úgy vettem ki, hogy első körben ismerkedne a dolgokkal, és tárgyfotózás lenne elsőre. Majd későbbiekben, rendezvény, ez az... Ezt úgy értelmezem én
hogy venne valami alap gépet, amivel egyelőre megismerkedne komolyabban a fotózás adta lehetőségekkel, és ha úgy alakul, akkor talán más felé is kacsingatna. Értem amit írsz, de ne úgy gondolkodj, mint akinek vállalkozása van, és ebből él.
Viszont ha félre értem, és ő tényleg úgy gondolja, hogy menne már esküvőre, akkor tárgytalan a hozzászólásom...Mert ahhoz, hogy ismerkedjen, beletanuljon, haladjon valamerre, nem kell milliós cucc. Főleg nem a termékhez ilyen szinten. Sőt! Termékhez még vállalkozói szinten sincs szükség (váz, és obi szinten) hatalmas beruházásokra.
-
belovary
senior tag
válasz
anaqer #40546 üzenetére
Ez a dokumentálni hangzik inkább furán. Senki nem tudja, hogy ők mit szeretnének, lehet csak szép, igényes fotókat szeretnének készíteni a terhességről. Vagyis kismama fotókat! Nem igazán értem mi neked ezen a fura, hiszen millió ember megy ilyen fotózásra stúdióba.
De most nem akarom ezt boncolgatni, de egy akt fotózás is elég privát, és lehetne sorolni, hogy mennyi ilyen jellegű magánügyes téma van, mégis kell hozzá világítás, eszközök, stb...Egyszóval inkább az fura, hogy te ezt így látod.
De nem fogunk összeveszni, lehet én is máshogy értelmezem a dolgot, meg te is.
A lényeg, hogy ennél sokkal furcsább dolgok is vannak a terhesség alatt... -
belovary
senior tag
Sziasztok!
Van itt valaki, aki esetleg váltott Sony A7ii-re, aztán vissza is váltott Nikonra valamiért? Bármelyik FF vázra...
Köszi! -
belovary
senior tag
Sziasztok!
Dslr gép vásárlása előtt vagyok, és jó ideje nézegetem a gépeket. Hobbi szinten fotózgattam eddig, természetesen gyengébb gépekkel, több kevesebb sikerrel. Már régóta szerettem volna kicsit komolyabbra fordítani a dolgot, de most jött el az idő. Olvastam teszteket, pár fotós ismerősöm véleményét is kikértem, de általában nálunk érezhető az elfogultság, mert amilyen gépük van, az a jó. Na meg persze, jelenleg nem ebből élek, így nem profi gépet nézek elsőre.
Eddig Sony gépeim voltak, de már régóta a Nikon és a Canon gépekkel szemezgetek.
Írtam a Canon fórumba is, és úgy gondoltam úgy fair, hogy itt is kikérem a vélményeteket. Pár hete majdnem vettem egy Canon 700D, de nagy volt a lebeszélés...Amit néztem A Nikon d7100, Canon 70D vagy a 7D...
Fotós barátom azt mondja, hogy felejtsem el a Canont, mert a Nikon D7100 veri ezeket, és jóval szebb képeket készít. Persze néztem összehasonlításokat, teszteket, de nehéz eldönteni így kezdőként.
Nekem pl nagyon bejött eddig is a kifordítható LCD panel, ami jó néhány kép készítésénél megkönnyítette a dolgomat. Ez ha jól tudom sajnos a Nikon-ál nincs, de persze aki jó fotós annak nincs is szüksége ilyen dolgokra...A véleményeteket kérném, és tudom, hogy ez egy örök vita, de szerettem volna hallani a másik oldalt is.
Bármilyen infó, teszt, tanács, vélemény jól jöhet!
Előre is nagyon köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● PH!otósok beszélgetős offolós topikja
A topicba tilos bármilyen, keres, kínál, cserél típusú hirdetést beírni!
- AI-alapú böngészőt telepítenének gyárilag az új mobilokra
- iOS alkalmazások
- Házimozi belépő szinten
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Háztartási gépek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Facebook és Messenger
- LEGO klub
- További aktív témák...
- Eladó: 4 darab Dulens Apo Mini Prime objektív (EF bajonett)
- Canon EOS 1300D gép szettek, objektívekkel, kiegészítőkkel (1400 - 7900 expos gépek, újszerűek! )
- Edelkrone Slider PLUS PRO Long eladó !
- Eladó egy DZOFILM Pictor Zoom objektív szett: 20 55mm T2.8 és 50 125mm T2.8
- Think Tank Glass Limo profi fotós hátizsák -Új-
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G4 - i5-7GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Újszerű, karcmentes állapotban!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest