- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Aktív témák
-
gerjus
senior tag
válasz
PzJager #18841 üzenetére
Nekem van 16-85 tobbek kozott es D7000 el hasznalom, semmifele pontatlansagrol nemtudok beszamolni, tueles. Mas obikon sincsen problema 35/1.8, 180 f/2.8 es most a 105 f/2 vel sincsen fokusz problemam.
Azt ne feledd hogy a plussz 4 Mpixel kevesbe megbocsato jobban kijonnek a hibak. De miert nem nezeted meg ha ennyire nem stimmel vlmi?
-
-
Karima
őstag
válasz
PzJager #18837 üzenetére
"Látom itt nagyon el van hasalva mindenki a D7000-től" - szerintem ezt nagyon benézted. Egyáltalán nem arról szólt a beszélgetés, hogy milyen jó gép vagy nem jó gép a d7000, hanem felvetettem, hogy mi számít félprofi váznak. És erre válaszoltak páran, amikor is - több más típus mellett - említettük a d7000-et (is). De ha kicsit figyelmesen olvastál volna, akkor rájöttél volna., hogy ez a beszélgetés nem a d7000 fényezéséről szólt.
Egyébként meg akkor miért nem adod el a d7000-et a pics@ba, és veszel d90et? Nekem, ha fele ennyi gondom lenne vele, már rég eladnám.
-
Throme
veterán
válasz
PzJager #16156 üzenetére
Nehogy kidobd a vázat!!
Ha minden képen ott a kis piros pötty, minden obival, akkor - szerintem - van egy beragadt pixeled.
Én véleményem az, hogy akkor jársz a legjobban, ha a nikon szerviznél próbálkozol személyesen, vázzal együtt.
Abban az esetben, ha igazam van, akkor kb 15 perc és volt-nincs piros pötty....------
bocs Srácok, lassú voltam
-
kiraly.andra
aktív tag
válasz
PzJager #14217 üzenetére
Hopp, egy megválaszolatlan kérdés itt a nagy újdonságbörze közepén!
Hogy milyen közgyűrűt az 50mm-es objektívhez, makrózni. Nekem ilyen volt, amíg nem vettem egy dedikált objektívet. De sokan teljesen manuális, régi (és épp ezért sokkal olcsóbb) darabokkal csinálják a dolgot, mert az autofókusz átvitelének túl sok haszna nincs, hisz jellemzően úgyis bemozdul a kép, és jobban jársz, ha kézzel (lábbal) fókuszálsz.
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Synology NAS
- Xbox tulajok OFF topicja
- iPhone topik
- 3D nyomtatás
- A HMD visszalép az USA piacáról
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- További aktív témák...
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Intel ES Core i5-3470 4-Core 3.2GHz LGA1155
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest