- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
Puby25
csendes tag
válasz
runner 125 #7047 üzenetére
Hát ezzel nem segítettél sokat mindjárt, belinkeltél nekem egy angol útmutatót, de értékelem a fáradozásod
. További segítségeket várok. Kösz előre
-
Degeczi
nagyúr
válasz
runner 125 #7047 üzenetére
jesszusom, milyen oldal ez?
hogyan lehetnek olyan idióták, h egyszerű szótáralapú fordítóprogrammal "magyarítanak"? ez még angolul nem tudónak is ezerszer rosszabb...
(az angol kézikönyvek egyébként Nikon oldalkról is szabadon letölthetőek)
-
j.bravo
addikt
válasz
runner 125 #7034 üzenetére
Én a nagy tételnél nagy darabszámra gondoltam, azt hittem a kolléga arra utal hogy ha egy-két ember rendelne 200k-s obit akkor még lehetne, de sok embernél nem. Lehet hogy félreértettem, késő van.
Meggondolva, lehet hogy töröltetem a hsz-t inkább. Alszom rá egyet. -
kiraly.andra
aktív tag
válasz
runner 125 #7012 üzenetére
És elmentél az anyjához? Vagy legalább felhívtad (nem mintha hangyszarnyit is bizonyítana, hogy a vonal másik végén valaki azt mondja, ő az ornament nick mamája). Esetleg magát ornamentet felhívtad? Komolyan kérdezem a mamát, nem viccből (ha már előkerült a dolog).
-
jorden06
senior tag
válasz
runner 125 #7010 üzenetére
Biztos, hogy úgy van, mert én is leveleztem ornamentel. Én csak a távolság miatt, valamint a garancia miatt ( M.o-n nem fogadják el a nemzetközi gari-t) nem mentem bele a vásárlásba.
Valószínű megbízható, nem hiszem h 360 visszajelzésből mindegyik csak azért jelzett vissza, mert a vatera cseszegette őket.
Egyébként próba cseresznye, ha van merszed több ezer km távolságból, látatlanban, százezres nagyságú gépet venni, akkor hajrá, (sokaknak bejött), akik meg papírkutyák, azok pukkadjanak meg az itteni drága árakban -
Zsadi
őstag
válasz
runner 125 #7004 üzenetére
Köszi a választ!
Degeczi: Nem tudom honnan szerzi, de tényleg alacsonyak az árak.
Rendelés előtt, azért még megprobálom körbejárni a témát. -
Degeczi
nagyúr
válasz
ez is érdekes, mert a Vaterán azt írta, h nincs itthoni garanciája!
(ami valószínű is, tekintve h a legtöbb hazai márkaképviselet nem foglalkozik külföldről beszerzett készülékekkel)ha baj van, egy itteni szervízben árajánlatot kérsz a javításra, és majd ő eldönti, h kifizeti-e, vagy ki kell küldeni neki
-
jorden06
senior tag
válasz
nem javítási ajánlatot kell tenni, itt M.O-n, aztán azt leírni ornament-nek és aztán majd ők eldöntik?!
vagy nemzetközi gari-t venni?
vmi ilyesmi
csak azér tudom, mert én is leveleztem vele. Sztem 100%ig megbízható, nem is értem mér nem mindenki külföldről veszi
bár lehet, hogy egyszer csak elmegy a pénzel ;D
-
Zsadi
őstag
válasz
runner 125 #7002 üzenetére
Szia!
Én is épp most levelezem vele. Akkor ezek szerint megbízható.
A rengeteg pozitív visszajelzés is ezt támasztja alá, ahogy olvasgattam.
Garanciáról volt szó? -
Degeczi
nagyúr
válasz
runner 125 #7000 üzenetére
ornament?
fizetéstől számítva mennyi idő alatt ért ide? -
péter007
senior tag
válasz
runner 125 #6997 üzenetére
hy
milyen obit(kat) rendeltél hozzá?
azt nem tudod véletlenül hogy 18-105VR mennyibe jön ki ha kintről rendelem? te honnan rendelted?üdv. péter
-
Degeczi
nagyúr
válasz
runner 125 #6991 üzenetére
nem csak az aljzat más, de a feszültség is feleakkora!
ha az itteni 230V-ra nincs fölkészítve egy berendezés és fixen 110V-ra számít, azonnal elfüstöl...szerencsére a Nikon töltője univerzális, majd nézd meg a hátulján: 100-240V, 50-60Hz kell szerepeljen rajta
a vezeték pedig egyszerű "magnókábel", ami valszeg akad is mindenkinek otthon (de ha mégsem, 2-300 Ft körül beszerezhető)
-
gr_balu
csendes tag
válasz
runner 125 #6991 üzenetére
Szia!
Külön van a kábel a töltőtől szóval igen (már ha erre gondoltál 2 részből álló címszó alatt
).
Sok sikert a géphez!
-
johnjohn
addikt
válasz
runner 125 #6950 üzenetére
Melléolvastál
Én Stitch-nek küldtem képet!
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz
runner 125 #6948 üzenetére
Itt is egy.
-
Degeczi
nagyúr
válasz
runner 125 #4436 üzenetére
akkor mégegyszer: nem, küldheted vissza
vázat szerintem nem érdemes így venni, többet ér a hazai garancia -
alien_
őstag
válasz
runner 125 #4436 üzenetére
Is the Nikon USA warranty valid outside the United States?
Answer
The Nikon USA warranty on film cameras, lenses, and speedlights will be honored by Nikon-authorized service centers outside the United States as long as you have the yellow copy of the Nikon USA warranty and your sales receipt from a dealer in the USA. The key to the validity of the warranty is a sales receipt from the country in which you purchased the equipment. If you purchase equipment in another country where the Nikon Worldwide Warranty applies, copies of the sales receipt and this warranty are necessary to obtain warranty service in the USA. Buying the equipment with a Nikon Worldwide Warranty in the United States is not recommended because that warranty is not valid in the USA without a sales receipt from an overseas dealer, and it is not valid outside the USA with a sales receipt from a dealer in the USA.Please note that the Nikon USA warranty we supply with our sport optics products (binoculars, fieldscopes, spotting scopes, etc.) is valid only in the USA. The same is true of the Nikon Digital Imaging Limited Warranty we supply with digital cameras and film scanners.
/forrás: www.nikonusa.com/
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- SzoftverPremium.hu
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest