Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crystalheart
őstag
válasz
Crystalheart #11401 üzenetére
Hát nem múlt el.
Vajon mit szólnak hozzá a szervizben, megtagadják a garanciát? Ha igen, akkor asszem elásom magam.
-
Crystalheart
őstag
válasz
Clown-corp #11400 üzenetére
Nem nyomtam meg, kölcsöngép, vigyáztam rá mint a szemem fényére. Lövésem sincs, mitől lehet. De most épp ki van kapcsolva, meglátjuk.
-
Crystalheart
őstag
Üdv! Tanácsot, vagy inkább véleményt szeretnék kérni... Eléggé para helyzet, hogy kölcsön van nálam egy HP ProBook 4535s notebook, tegnap lecsuktam, semmi baja nem volt még, ma kinyitottam, és már a hibernálásból visszaállítás közben észrevettem a bal alsó sarok felé két-három rövid függőleges csíkot. Bekapcsolás után egy kicsit szétfolyt, halványult, és most zöldes pixelekből áll. Banyek, még csak nem is az enyém :S Gondolhatjátok, hogy nem ütlegeltem, dobáltam, vagy bármi egyéb ilyesmi. Itt egy kép róla:
Gondolom, ez csak úgy javíthatatlan, csak cserélhető. Szerintetek ez garanciális? :S (Még egy év sem telt el a vásárlástól számítva. És HP-nál mennyire jó a garancia, mennyire gyors?) Nem hiszem el, hogy mindig velem történik ilyen, minden akkor romlik el, amikor nálam van. Ezért utálok kölcsönkérni dolgokat, főleg drága dolgokat... Egyáltalán mit mondjak a nagynénémnek, azaz a tulajnak, jól le fog tolni, pedig tényleg csak lecsuktam, aztán másnap kinyitottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Óvodások homokozója
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Politika
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- További aktív témák...
- Dell 27" 2K 2db kisebb karc a képen! P2723D 27" IPS panel 2560x1440 QHD Pivot HDMI
- 24" EIZO Full HD LED monitor, Több db + 2 év bolti Garancia + Számla!!!
- SAMSUNG (LS27DG600SUXEN ) QD -OLED GAMER MONITOR ! UJ MODEL!
- SAMSUNG (LS32BG650EUXEN) 32" QUAD HD GAMER AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- OLCSÓBB!!! Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest