- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- OnePlus One - Kína már itt One
- Android szakmai topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Play - játék az árakkal
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Acer xb241H monitor Gigabyte 1080 Ti kártyával.
Overclock oc kapcsolóval vízszintes vibrálás van fekete képnél. (ha nincs bekapcsolva okés)
Azzal mit lehet tenni? (gsync bekapcsolva)Segítségeteket előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Jobb topic híján olyan kérdésem lenne - annyira nem gond - hogy van egy vagy kettő monitor meg egy tv.
vidi kártya r9 270. van rajta dvi, hdmi, display, port bemenet. akkor mit mivel érdemes összekötni?
monitor(ok) dvi, tv hdmi? Monitor szempontjából van különbség minőségbeli a hdmi és dvi között? Melyik a jobb?A segítséget előre is köszönöm!
-
tankraid
aktív tag
Sziasztok,
Olyan problémám van, hogy mostanában sokat fáj a szemem. Kizárásos alapon elkezdtem gyanakodni a monitorra. Miután megnéztem tüzetesebben (színskála ilyesmi) azt vettem észre mintha a fehér nem lenne teli fehér hanem enyhén sárga. Baj-e ez? Ha igen mit jelent? És attól fáj-e a szemem vagy csak öregszem.....?
A monitor típusa egyébként Samsung SyncMaster E2220 (tudom dobjam ki az ablakon...
)
A segítséget előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SSD kibeszélő
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- sziku69: Szólánc.
- Synology NAS
- Óvodások homokozója
- Gmail
- Villanyszerelés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Beszámítás! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 5700X3D Processzor!
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest