- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vettem egy új játékot olcsófélét. klikk en' point. természetesen nem volt kép megint de most no input üzenettel egyből lekapcsolta a monitort ha elindítottam. hang persze volt.
jól utána néztem a neten vagy francia oldalt találtam vagy nem volt ilyen gondja senkinek.
mindent csináltam vele végül megnéztem az .ini file-t és láttam hogy a felbontás 1024x768 az meg nem 16:9-es képarány- átírtam és elindult végre képpel.
mostmár ha veszek valami új játékot nem is fogok opciót keresni hanem majd én átírom ami nekem kell.
3-ból csak 3 játéknak volt pont ez vagy hasonló problémája.. -
sziasztok. kéne egy kis help.
megvettem a mirrors edge-t pc-re. telepitve minden rendben. de ha elindítom a játékot fekete kép hang van és a monitoron egy input not supported felirat látható csak.
akkor csinált ilyet más játéknál mikor cseréltem a 4:3-as monitort a 16:9-es re.
szal nem új a helyzet csak most nem tudom hogy állíthatnék a felbontáson ha be se tudok lépni a játékba mert nincs kép.
nézegettem a mappáit de nem találtam semmi beállítás opciót. -
válasz
DJ WOKKY #7110 üzenetére
mármint a játéknak? még a régi crt monitoron 1024x768
az is megoldotta volna ha újratelepitem a játékot mert bead egy beálitás menüt játék előtt és ott belőhettem volna csak én úgy szedtem le előtte hogy mikor kérdezte megmaradjon e a save akkor igenre nyomtam amivel együtt minden más beálitást is megtartott azaz mikor visszaraktam nem lettem előrébb semmivel.. -
csak nem bírtam ki és rákötöttem a régi monitort beállítottam a játékokba wide felbontást aztán vissza az új és a probléma megoldódott!
köszi a segítséget! -
nincs sehol semmi opció. megpróbálom még azt h újratelepítem mer ha jól emlékszem játék előtt van beállítás opció
-
akkor ebbe kell segítség.
merthogy játékon kívül nem tudom állítani a felbontást a játékba meg ugye nem látom mi van.
de egyébként én is erre tippeltem.
kipróbáltam hogy rárakom a régi monitoros felbontást osz majd jól belépek és ott majd átlövöm mert lesz kép. lehet ez amatőr ötlet de nem is vagyok guru. -
sziasztok.
sagítség kéne.
most vettem egy acer v193hql 18.5colos monitort.
tök szép tök jó minden fasza.
konkrétan csak arra nem tudom használni amire legjobban szeretném.
konkrétan ha elinditok egy játékot pl assassins creed vagy dead space akkor elmegy a kép sötétség van és azt írja ki egy kis mozgó szürke keretbe hogy "input not supported"
na ez mi a rossebb? biztos valamit be kéne állítani hogy jó legyen csak vagy hüje vagyok hozzá vagy nem találom hol és mit.
egyébként sima D-sub csatlakozós.
gigabyte gt 220 kártyára van rákötve.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vírusirtó topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- További aktív témák...
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged