Új hozzászólás Aktív témák
-
Mikisys
őstag
válasz
korion #15862 üzenetére
Fordítva kell bedugni a konnektorba a készülék hálózati dugóját, ez segíthet. Ha ez nem segít, akkor:
Lehet hibás a PC tápja is, lehetőleg szakemberrel nézesd meg!
Életvédelem fontosabb, mint egy hibásan üzemeltetett készülék és további meghibásodás okozója is lehet!Üdv!
-
Mikisys
őstag
válasz
korion #15661 üzenetére
4k-TV, minek? Állandóan demo-anyagot sem nézel rajta, meg egyébként is:
Majd ha a szolgáltató is átáll a valóban Full-HD minőségű kép és normális sztereo hang továbbítására.
Egyelőre ott tartunk, hogy van pár nézhető HD-adás (nem Full-HD!), pedig azt Mi már előre kifizettük, mikor megvettük a Full-HD TV-készüléket és előfizettünk valamelyik szolgáltatónál.
Hogy azt mondod, majd a PC-n keresztül lesz 4k képed? - ugyan miből?
Még ha csak mozifilmeket adnának, azok igen, de nincs megfelelő átviteli csatorna a 4k-kép továbbításához.
Majd lesz!
Persze, majd akkor gondolkodunk, hogy mire költsük el a pénzünket.
Szóval ne siess a vásárlással.Üdv!
-
moonguru
őstag
válasz
korion #15659 üzenetére
Megfelelően beállítva olyan lesz!
Milyen videokártyát használsz?
Én ATI/AMD-vel nagyon jó minőséget értem el:
1.
2.
Valamint a TV menüjében kikapcsolod a "képjavító" funkciókat főleg az élességet, és a zajszűrést! (leveszed nullára, vagy kikapcsolod)
Ui:
NVIDIA esetén hasonló az eljárás, de itt már ütköztem olyan problémába hogy inkább az integrált AMD-be dugtam be a monitor/tv kábelét, mert úgy jobb képminőséget értem el.
-
moonguru
őstag
válasz
korion #15651 üzenetére
Szia!
Nekem is volt Technika tv-m, és én is ezt tapasztaltam!
Ahogy egyébként a kezelési utasításban is le van írva!
De miért nem jó neked a HDMI bemenet használata?
Vagy ahogy én oldottam meg:
DVI-HDMI kábel a képnek és ha a hangot is a tv-n szeretnéd hallani akkor a hang átvitele 3.5 sztereó jack kábellel? (amennyiben van számítógépeden DVI kimenet)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Lenovo Legion 5 Gaming. Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest