Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Heteken belül ár/érték bajnokot avat a Poco
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cancer
senior tag
Ha jól tudom, a Kingmax és az A-Data 10 év, a Kingston pedig élettartam garanciát vállal a memóriáira, úgyhogy elvileg a minőséggel nem lehet nagy gond!
Az 550D topicban Ren írta, hogy vett egy Transcend kártyát és teljesen elégedett vele.A SanDisk tényleg kompatibilis mindennel és megbízható jó minőségű termékeket kínál. viszont szerintem már több az árában a neve, mint a technikai előnye más gyártókéhoz képest!
Pl.: Az osztrákoknál megnézetm legalább 8 GB-os SDHC class6-os kártyáknál ilyen nevek vannak, mint takeMS, BestMedia, Extrememeory.... de ugyanúgy van Transcend, A-Data, SanDisk, BestMedia... stb...
szerintem kár lenne kikiáltani, hogy a SanDisk az egyedli jó és megbízható. Igen, jó termék, jó névvel, jó áron. Akinek telik rá, ne sajnálja, viszont akit elbizonytalanít a brad miatt fizetett extra pénz, az talál megbízhatót a kevésbé elterjedtek között...
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- LG LCD és LED TV-k
- Synology NAS
- One mobilszolgáltatások
- EA Sports WRC '23
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Gitáros topic
- További aktív témák...
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Gold Edition! Olvass!
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest