- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- iOS alkalmazások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Úszáshoz szánt fülhallgató a Xiaomitól
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
bizi990
senior tag
válasz
paramparya #321 üzenetére
Nálam semmi gond ezzel a kártyával win2k alatt.
bizi -
bizi990
senior tag
(#78) rbok
A bajoma következő: Csak TV van a videokarira csatlakoztatva (2. sz. kimenet, kompozitra alakítva) A kép tökéletes a képernyőn, azaz mindent látok, mintha csak monitor lenne. De ahogy elindítok egy egy filmet, akkor a TV képernyőn az úgy jenenik meg (ahogy kell), hogy a filmre már nem tudom megjeleníteni sem alejátszót, sem pl. a feliratmegnyitás ablakot, sem semmit. Gondolom azokat a film ''mögé'' nyitja meg. Csak akkor látom ismét a lejátszót, ha F10-el kikapcsoloma clone módot, de ekkor a film is eltűnik. Pedig jó lenne, ha a úgy tudnám megnyitni a lejátszó vezérjőpaneljét, hogy a háttérben megy a film, pl, ha ''tekerni'' akarom. Nagyon sok féle képpen próbáltam ,de nem sikerült célt érnem. Rengeteg ati és nv kártyám volt, de még egyiken sem szívtam ezzel. Lehet, hogy rossz a driver. A legújabbat tettem fel egyébként.
(#79) xeri válasza rbok (#78) üzenetére
Szóval a fent részletezett overlay-korlátozások miatt van az egész. Mivel én nem clone módban próbáltam, nem találkoztam a hibáddal, és nem is értettem.
Viszont a képernyő beállításainál megadhatod, hogy a 2. monitor legyen a primary, és akkor nem is kell clone módot használnod.
Szóval szerintem tedd ezt, és kapcsold ki az összes DH ficsört, mint a DVD-MAX, clone meg ilyenek.
Nekem is rbok-féle bajom van. HTPC-be használnám csak TV-re kötve.
Előbb beállítottam a Dual Display-t és utána a Control Panel->Display->Settings-ben a második kimenetet állítottam be elsődlegesnek. Így viszont a TV képernyőn csak egy tök üres asztal jelent meg és nem is tudtam elindítani semmit.
Holnap leviszem a monitorom és próbálgatom majd, de nem tudna vki segíteni, hogyan lehet ezt megoldani?
Ja, G450-em van XP-vel.
bizi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új FULL HD webkamera + Számla
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Villámgyors internet, egyetlen kártyával!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest