- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kenyocsaba23
tag
válasz
Nimrod #12796 üzenetére
annál idegesítőbb azért nem nagyon van mikor egyszerre 3 kandúr a terasz pala tetején hajt egy nőstényt csattognak nyarvognak. Barátnőm cirmos macskája házi de rengeteget beszél valahol van róla egy videóm később felteszem meglát már csukott szemmel nyávog de nem régóta csinálja viszont most nagyon rászokott.
-
kenyocsaba23
tag
Nálunk is egy fiú egy lány meg egy keverék sziámi de pofára alkatra teljesen olyan mint a "gyári"
A fiú rengeteget beszél de teljes mértékben faterom macskája olyan mértékben, hogy ha itthon van állandóan megy utána még a wc-re is. Viszont félünk tőle kicsit mert volt, hogy konkrétan fater aludt és arra ébredt , hogy a macsek csócsálja a kezét. tetanusz sebészet minden játszott a négy szemfogának a nyoma meg is maradt.
Meg ha télen a házik bent ellenek próbál miden kölyköt megenni néha sikerül is neki. Nemtudom mitől lehet ez de ahonnan hoztuk ott 20 azaz 20 sziámi macska volt és ő volt a leggyengébb terrorban volt tartva a többi által. -
kenyocsaba23
tag
Szia! Nekem is nem rég ment el Grumpusz nagyon sajnáltam férfi létemre sírtam mint egy kisgyerek rengeteg szép emlékem volt vele neki a foga volt rossz egyik héten elment a szokásos nyári kantúrára aztán vérző szájjal jött haza. mikor befogtam hogy elviszem az orvoshoz feszt kiszökött. Egyszer aztán bezártam a sufniba fecskendővel etettem itattam amíg nem tudom elvinni állatorvoshoz de sajnos egyik este barátnőmmel éppen mentünk megnézni javulgat e szegény de már nem ébredt fel. Nekem az segített és segít még most is hogy kiskorától kezdve nagyon sok fényképem és videóm van róla amiket ha hiányzik akkor nézegetem. részvétem
-
kenyocsaba23
tag
Sziasztok! Szeptemberben felköltözöm pestre és mivel szegény cicóm elpusztult szeretnék egy maine coont venni. Van valakinek valami tapasztalata? Mennyivel igényel különösebb bánásmódot? Más fajtákkal könnyen ki jön ? Vidéken van szüleimnél több macsek 4 házi és két sziámi hétvégére szeretném néha majd hazavinni nem lenne belőle fight? Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bluetooth hangszórók
- Béta iOS-t használók topikja
- Házi hangfal építés
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Specialized Sirrus X 3.0 EQ
- Alfa Romeo 159 1.9JTD 120le 8v 2009 Facelift
- Magyarországon jártam - saját kép - 40x60 - fém kerettel, prémium poszter fényes fotópapír
- ÚJ Xiaomi Mi Robot Vacuum Mop Essential robotporszívó feltörlő 2db 1999 Ft
- Eladó Philips EP3510/00 3100 series Automata eszpresszó kávéfőző, klasszikus tejhabosítóval
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 12GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iMac Pro 1.1 2017 Intel Xeon W2150B 64GB 1000GB 1 év garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest