- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Bővebb Google-támogatást kap sok Garmin óra
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- 8300 mAh, maradhat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #126 üzenetére
Nem egy teljes országot hagytak ki, hanem az összeset... Ha jól tudom, 3 helyen lehet megrendelni az egész világon... Oroszországban, Hollandiában, meg még valahol... passz... Multiban én is benne lennék, még nem jött meg az 1.1, de még ADSL sincs... Viszont amint lesz, mehet a dolog... Ám arra készülj fel, hogy nekem ez lesz az első együtt-repülés, és nem vagyok valami nagy ász, márcsak azért sem, mert kihagytam az elmúlt kb 4-5 évet...
Most A-10-vel repkedek, de kb 10-ből 1-szer nem szednek le mission alatt...
Majd még visszatérünk rá később...
csövi -
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #123 üzenetére
Szeva'!
Lehet, hogy láttál a vmh-n, mert ott is jelen vagyok néha...
A válasz az, hogy MÉG nem játszok multiban Lock On-t, mert #1 nincs kivel, #2 nincs szélessávú net... Utóbbit tegnap intéztem, rendeltem 512kbps-es ADSL-t, szal max január eleje-közepe táján lesz...
1.1 még nincs, de úton van, ha minden igaz, épp Brüsszelben tart... Asszem hétfőn vagy mikor rendeltük meg... Ha benézel a vmh fórumon a csoportos rendelés topicba, akkor bővebb képet kapsz majd...
Visszatérve a joyokra... Olyat sem tudsz, aki (jó, hogy nagy érték de) már nem tudja használni és ''csak a helyet foglalja''? -
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #121 üzenetére
Pedig kell két op.rendszer... ami ugye csak egy, hisz az XP az első igazi op.rendszer...
A lényeg az, hogy nekem így működik:
98ME alatt csinálom a profilt a joy-hoz, és ott töltöm fel rá, aztán XP alatt repülök... Persze XP nem muszály, csak ha a játék nem megy másképp (Pl.: LoMac)
De így frankón működik, leszámítva azt, hogy a korából adódóan a joy már kicsit érdekes dolgokat művel... lehet, meg kéne nézetni valami okos műszaki zsenivel...
Amúgy milyen a típusa? CH?
Nem tudnál belinkelni képet a netről, hogy milyen?
Megjegyzem, az enyém ugye ThrustMaster, és 2003-as az utolsó driver hozzá (98-hoz)... Aztán megépítették a vas-testvért, a Cougar-t, és a kistesó le lett sz@rva, nem foglalkoznak vele semmilyen szinten... Pesze ki lehetne olvasni egy XP-t támogató joy chipjéből a programját, és áttölteni a ''te'' joyodra, de ehhez én nem értek, és csak fél füllel hallottam ilyet...
Sok sikert...
Amúgy te nem tudsz valakit, akinek van TQS és eladná pár ezer forintért? Többet úgyse ér, de mindegy... Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Hardcore café
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Playstation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
- Remek áron Lenovo ThinkPad x395 AMD Ryzen 7 pro-3700U/16GB/256 SSD/AMD Radeon Vega 10 Grap/FHD/IPS
- MacBook Air M1 8/256 92% Aksi szép állapotban
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest