- Fotók, videók mobillal
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- Netfone
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #126 üzenetére
Nem egy teljes országot hagytak ki, hanem az összeset... Ha jól tudom, 3 helyen lehet megrendelni az egész világon... Oroszországban, Hollandiában, meg még valahol... passz... Multiban én is benne lennék, még nem jött meg az 1.1, de még ADSL sincs... Viszont amint lesz, mehet a dolog... Ám arra készülj fel, hogy nekem ez lesz az első együtt-repülés, és nem vagyok valami nagy ász, márcsak azért sem, mert kihagytam az elmúlt kb 4-5 évet...
Most A-10-vel repkedek, de kb 10-ből 1-szer nem szednek le mission alatt...
Majd még visszatérünk rá később...
csövi -
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #123 üzenetére
Szeva'!
Lehet, hogy láttál a vmh-n, mert ott is jelen vagyok néha...
A válasz az, hogy MÉG nem játszok multiban Lock On-t, mert #1 nincs kivel, #2 nincs szélessávú net... Utóbbit tegnap intéztem, rendeltem 512kbps-es ADSL-t, szal max január eleje-közepe táján lesz...
1.1 még nincs, de úton van, ha minden igaz, épp Brüsszelben tart... Asszem hétfőn vagy mikor rendeltük meg... Ha benézel a vmh fórumon a csoportos rendelés topicba, akkor bővebb képet kapsz majd...
Visszatérve a joyokra... Olyat sem tudsz, aki (jó, hogy nagy érték de) már nem tudja használni és ''csak a helyet foglalja''? -
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #121 üzenetére
Pedig kell két op.rendszer... ami ugye csak egy, hisz az XP az első igazi op.rendszer...
A lényeg az, hogy nekem így működik:
98ME alatt csinálom a profilt a joy-hoz, és ott töltöm fel rá, aztán XP alatt repülök... Persze XP nem muszály, csak ha a játék nem megy másképp (Pl.: LoMac)
De így frankón működik, leszámítva azt, hogy a korából adódóan a joy már kicsit érdekes dolgokat művel... lehet, meg kéne nézetni valami okos műszaki zsenivel...
Amúgy milyen a típusa? CH?
Nem tudnál belinkelni képet a netről, hogy milyen?
Megjegyzem, az enyém ugye ThrustMaster, és 2003-as az utolsó driver hozzá (98-hoz)... Aztán megépítették a vas-testvért, a Cougar-t, és a kistesó le lett sz@rva, nem foglalkoznak vele semmilyen szinten... Pesze ki lehetne olvasni egy XP-t támogató joy chipjéből a programját, és áttölteni a ''te'' joyodra, de ehhez én nem értek, és csak fél füllel hallottam ilyet...
Sok sikert...
Amúgy te nem tudsz valakit, akinek van TQS és eladná pár ezer forintért? Többet úgyse ér, de mindegy... Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Budakeszi, Páty, Telki, Budajenő, Zsámbék, Tök, Perbál topik
- Milyen egeret válasszak?
- Éjszakai műszak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Okos Otthon / Smart Home
- Fotók, videók mobillal
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Macbook White 13" unibody
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÚJ Apple Macbook Air 15,3 M4 10C CPU/10C GPU/16GB/256GB - Ezüst -(2025) - 3 év gari - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest