- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Légies iPhone halvány színei
-
Mobilarena
Kérdés előtt kérjük olvasd el az alábbi összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #126 üzenetére
Nem egy teljes országot hagytak ki, hanem az összeset... Ha jól tudom, 3 helyen lehet megrendelni az egész világon... Oroszországban, Hollandiában, meg még valahol... passz... Multiban én is benne lennék, még nem jött meg az 1.1, de még ADSL sincs... Viszont amint lesz, mehet a dolog... Ám arra készülj fel, hogy nekem ez lesz az első együtt-repülés, és nem vagyok valami nagy ász, márcsak azért sem, mert kihagytam az elmúlt kb 4-5 évet...
Most A-10-vel repkedek, de kb 10-ből 1-szer nem szednek le mission alatt...
Majd még visszatérünk rá később...
csövi -
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #123 üzenetére
Szeva'!
Lehet, hogy láttál a vmh-n, mert ott is jelen vagyok néha...
A válasz az, hogy MÉG nem játszok multiban Lock On-t, mert #1 nincs kivel, #2 nincs szélessávú net... Utóbbit tegnap intéztem, rendeltem 512kbps-es ADSL-t, szal max január eleje-közepe táján lesz...
1.1 még nincs, de úton van, ha minden igaz, épp Brüsszelben tart... Asszem hétfőn vagy mikor rendeltük meg... Ha benézel a vmh fórumon a csoportos rendelés topicba, akkor bővebb képet kapsz majd...
Visszatérve a joyokra... Olyat sem tudsz, aki (jó, hogy nagy érték de) már nem tudja használni és ''csak a helyet foglalja''? -
mgege
csendes tag
válasz
Bekre Pál #121 üzenetére
Pedig kell két op.rendszer... ami ugye csak egy, hisz az XP az első igazi op.rendszer...
A lényeg az, hogy nekem így működik:
98ME alatt csinálom a profilt a joy-hoz, és ott töltöm fel rá, aztán XP alatt repülök... Persze XP nem muszály, csak ha a játék nem megy másképp (Pl.: LoMac)
De így frankón működik, leszámítva azt, hogy a korából adódóan a joy már kicsit érdekes dolgokat művel... lehet, meg kéne nézetni valami okos műszaki zsenivel...
Amúgy milyen a típusa? CH?
Nem tudnál belinkelni képet a netről, hogy milyen?
Megjegyzem, az enyém ugye ThrustMaster, és 2003-as az utolsó driver hozzá (98-hoz)... Aztán megépítették a vas-testvért, a Cougar-t, és a kistesó le lett sz@rva, nem foglalkoznak vele semmilyen szinten... Pesze ki lehetne olvasni egy XP-t támogató joy chipjéből a programját, és áttölteni a ''te'' joyodra, de ehhez én nem értek, és csak fél füllel hallottam ilyet...
Sok sikert...
Amúgy te nem tudsz valakit, akinek van TQS és eladná pár ezer forintért? Többet úgyse ér, de mindegy... Hm?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- EAFC 25
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Horgász topik
- Hamarosan rézhiánytól szenvedhet az egész chipgyártás
- Milyen processzort vegyek?
- OLED monitor topik
- Megjött a Razer DeathAdder egerek legfrissebb nemzedéke
- További aktív témák...
- Asztali PC , i7 6700K , 1080 Ti 11GB , 32GB DDR4 , 500GB NVME , 500GB HDD
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 32GB DDR5 , 500GB NVME , 2TB HDD
- Legion Go 1TB
- Lenovo LOQ 15IRX9 - i5 13450HX, 16GB, RTX 4060 8G, 1TB M.2 (Gari: 2027.03.11.)
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest