Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage85
aktív tag
válasz
SimonMágus
üzenetére
Háát, úgy extra nincs, az F10est ajánlom, nekem eddig semmi bajom nem volt vele, talán még javult is ha attól van. Modern módon @biossal csináltam, no comment.
Érdekes viszont az volt, hogy a cnq nem működött, új bios, és csak miután windowst is tettem akkor lett jó.
Akkor ok, mert nekem húzás nélkül most éppen 25fok. Várom a fizum, hogy a tápot megvehessem, amit kinéztem, mert most 1 gyengus codegen 300Wos van benne, ami bizony édeskevés (csodálkoztam is hogy elindult a gép
), aztán majd utána jöhet a tuning. Kíváncsi leszek, hogy mennyit fog bírni, majd beszámolok.
Memóriára nem tudsz vmi fasza hűtést? Nekem a thermaltake ledes teccik, csak azt írták hogy melegítenek a ledek, tehát nem ér túl sokat.
Amúgy én nem találtam semmi fémkeretet a dps-hez, az alaplapi könyv se ír róla.
Adjak 1 flexet? 
Mennyit gyorsult a géped, hogy így felhúztad a cpu-t és a memóriákat?
[Szerkesztve] -
Balage85
aktív tag
válasz
SimonMágus
üzenetére
Hmm....

Én csak bedugtam, nem néztem hogy kell hozzá vmi. -
Balage85
aktív tag
válasz
SimonMágus
üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen lapom van, és én simán ki tudom szedni a dps-t. Csak húzni kell és kijön, erőlködés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Sorozatok
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Milyen egeret válasszak?
- Bestbuy játékok
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- World of Warships
- További aktív témák...
- G.SKILL Trident Z5 RGB 2x24GB DDR5 6400MHz CL32 - Gari 2034.09.08. -ig - Eladó!
- GIGABYTE B650 EAGLE AX +bontatlan 32GB 6000MHz hűtőbordás DDR5 kit! GAR/SZLA! Bolti ára kb 210e Ft!
- ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE - m-ATX OC király: dobozában, tartozékokkal, tökéletes állapotban!
- Hibátlan - SAMSUNG 16GB 2400MHz DDR4 CL19 memória modulok
- Kingston FURY Beast 16GB (2x8GB) DDR4 3600MHz
- Eladó retro HiFi-k és erösítők/hangfalak
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte Gaming RTX 3060Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus laptop E1504F Ryzen 3
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Érdekes viszont az volt, hogy a cnq nem működött, új bios, és csak miután windowst is tettem akkor lett jó.
), aztán majd utána jöhet a tuning. Kíváncsi leszek, hogy mennyit fog bírni, majd beszámolok.
Adjak 1 flexet?