- Körvonalazódnak az S26 Edge kamerarészletei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Külföldi SIM-ek itthon
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel 9a - a lapos munka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Balage85
tag
válasz
SimonMágus #618 üzenetére
Háát, úgy extra nincs, az F10est ajánlom, nekem eddig semmi bajom nem volt vele, talán még javult is ha attól van. Modern módon @biossal csináltam, no comment.
Érdekes viszont az volt, hogy a cnq nem működött, új bios, és csak miután windowst is tettem akkor lett jó.
Akkor ok, mert nekem húzás nélkül most éppen 25fok. Várom a fizum, hogy a tápot megvehessem, amit kinéztem, mert most 1 gyengus codegen 300Wos van benne, ami bizony édeskevés (csodálkoztam is hogy elindult a gép), aztán majd utána jöhet a tuning. Kíváncsi leszek, hogy mennyit fog bírni, majd beszámolok.
Memóriára nem tudsz vmi fasza hűtést? Nekem a thermaltake ledes teccik, csak azt írták hogy melegítenek a ledek, tehát nem ér túl sokat.
Amúgy én nem találtam semmi fémkeretet a dps-hez, az alaplapi könyv se ír róla.Adjak 1 flexet?
Mennyit gyorsult a géped, hogy így felhúztad a cpu-t és a memóriákat?
[Szerkesztve] -
Balage85
tag
válasz
SimonMágus #612 üzenetére
Hmm....
Én csak bedugtam, nem néztem hogy kell hozzá vmi. -
Balage85
tag
válasz
SimonMágus #596 üzenetére
Hali!
Nekem is ugyanilyen lapom van, és én simán ki tudom szedni a dps-t. Csak húzni kell és kijön, erőlködés nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest