- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
Új hozzászólás Aktív témák
-
vanRobert
tag
válasz
eagle2005hun #7971 üzenetére
Nyomozok már egy ideje, nekem ugyan kommerszebb lapom van, de kábé ugyanezt hozza. A BIOS-om ugyan nem reszetel, de van, hogy bekapcsolás után magától 3-4 alkalommal újraindul (ilyenkor még a BIOS képernyőig sem jut el), mielőtt sikeresen beootolna. Ilyenkor nálam is TPM disabled a Winben. Annyit vettem észre, hogy ilyenkor, ha a 4-ik indulás során belépek a BIOS-ba, akkor a menüben a Trusted Computing résznél (jah, intel procis vagyok) nincs TPM vendor (INTC kellene), verziónak meg egy nagy nulla van.
Ha ezután a BIOS-ból restartot választok, akkor minden alkalommal noormálisan bootol és a WIN-ben a TPM is enabled.
Én tápra gyanakodtam, de másik táppal is hozta ezt a "hibát".
Gigabyte support értékelhetetlen, olyan blőd tanácsokat adnak, hogy én érzem kényelmetlenül magam. -
vanRobert
tag
válasz
eagle2005hun #7969 üzenetére
Hi, van TPM modulod, vagy a prociban lévő "modul" az aktív? Ha a procis, akkor egy ilyen indítási mizéria után a TPM státuszod mit mutat?
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest