- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
_stick_ #8611 üzenetére
Fogalmam sincs. Csak mint ötlet volt. Régen híresen hitvány volt az a control center. Mielőtt lapot váltottam nem is volt ilyen funkciója. Ennél fogva nem sok bizodalmam volt benne. Jobb ötlet híján mondtam. De kismillió ilyen driver karbantartó program létezett már és soha egyik sem működött. Mentésre jó volt, de azon túl nem.
A controll center egy általános program a gyártó összes lapjához. Biztos meg lehet írni, hogy mindig naprakész legyen, de például a nyomorult RGB fusion-t se tudták megoldani, hogy az összes saját termékükkel szinkronban működjön.
Például vannak olyan lapok , akiknél revízió váltáskor másfajta Bluetooth és wifi modul kerül eltérő gyártótól. -
Glaz-dozfhut
őstag
válasz
_stick_ #8607 üzenetére
Személy szerint önállóan drivereztem fel a lapot kétszer. (Egy BIOS frissítés hazavágta). Nem is raktam fel a control centert a mai napig, így nem is tudom milyen jól működik. A windows rakott fel egy általános drivert, de amikor ránéztem az eszközkezelőben konkrétan a hálózati csatoló tulajdonságára, ami az eszköz képességeit listázza, akkor 5-6 sor volt. Miután kézileg telepítettem a gigabyte alaplap oldaláról a drivert, kibővültek a képességei, amit már görgetni kellett. Csak ötlet.
- kényszerített újraellenőrzést nem próbáltad? Nekem olyankor újraindul a torrent.
Szerk: lehet a windows update megelőzte, különben letölteni se tudtad volna a programot. Aztán a verziószámot te látod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Diablo IV
- Total Commander
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Formula-1
- További aktív témák...
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27CN650N-6A - Felhő Monitor - 1920x1080 FHD - 75Hz 5ms - USB Type-C - Quad Core - BT + WiFi
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged