- Garmin Fenix 8 AMOLED - a csúcshódítás költséges
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
- Narwal Freo Z Ultra - ne kerüld el!
- VoLTE/VoWiFi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
IstvánLászló
senior tag
válasz qwertly #5131 üzenetére
Szia!
"Kivettem az elemet,de lehet rövid időre mert most egy órát nem volt benne így alapról egyből indult a bios menü."
A lényeg örülök hogy minden oké, de én ezt még sosem tapasztaltam, 7 éve használok giga laopot és örömmel.
Köszönöm hogy válaszoltál és további szép napot.Üdv:
Privátot ne írjál csak ha fontos, válaszolok biztosan. Köszönöm mindenkinek türelmét idejét segítségét.
-
HartgeH3-2.8
addikt
válasz qwertly #5131 üzenetére
Igen az elem kivétellel érdemes várni egy 5-10 percet, hogy ténylegesen clear cmos legyen. Én hasonlóval találkoztam amikoris USB billentyűzettel nem volt hajlandó bekúszni a menübe (régebbi gép) rákötöttem PS2 portra egy bill-t és rögtön be tudtam menni
Örülök, hogy megoldódott ez is
PsycHo88 Értetlenül bambán állok a dolog előtt, ilyet még nem hallottunk szerintem senki
Valószínű ez ilyen 1000 és 1 dolog ami valamiért megoldódik magától[ Szerkesztve ]
Az OFF topikban OFF, az ON by LaciCRM - Online túraautó E-Sport bajnokságok közvetítése élőben, kommentátorral! Real Cars Real Racing Hungary Youtube/Facebook!
Új hozzászólás Aktív témák
- 2x8GB 3600MHz Apacer NOX memóriakitek GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL! ÁRON ALUL! Hűtőbordás, dobozos!
- AKCIÓ! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS TUF GAMING B760M-PLUS (DDR5) - Keveset futott - Garanciális
- MSI MEG Z590 UNIFY Alaplap WIFI-s
- AKCIÓ! ASUS Z97-AR Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest