- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Szilícium-szén teleppel készül a Galaxy S26
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Ring - gyűrű-kúra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Raul_Duke
tag
Beyerdynamic DT 770 PRO fejhallgatónak van rövid kábeles (~1,5m) verziója? Milyen a hangja az AKG K545-höz képest, valaki hallotta már mindkettőt?
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
válasz
sanyi32 #37856 üzenetére
Szerintem se sok a mélye, pedig én nagyon nem vagyok basszus párti. Megfogott pontos mélyei vannak. Az 550-hez képest kicsit több, de nekem jobban tetszik így. Sade zenéihez pont jók, Vivaldit is jó hallgatni, prog. rockhoz már-már kevés is, persze sok múlik a felvételen is. Meg kell hallgatni, nincs mese (pl. fejhallgatoplaza).
Egy hete van nálam egy k545-ös és eddig meg vagyok elégedve vele.Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Úgy néz ki, hogy megvan a Beyerdynamic COP utóda. Azt hiszem egy AKG k545 lesz a befutó. Gondoltam előre szólok, hátha megingattok
. Moduláris, utcán hordható, jól szól, rövid kábel.
A k550-es ára ugye lement 40k-ra, szerintetek várható az 545-ös árcsökkenése is???Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
válasz
Mezga Aladár #37496 üzenetére
Nem, nem torzít. Egy AKG K550 után hallgattam meg. Az 550-es tiszta volt és könnyed, a Focal kicsit nehézkesebb volt zsúfoltabb középpel.
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
válasz
Mezga Aladár #37492 üzenetére
Egy próba elejéig volt a fejemen, nekem nem tetszett. Ear001-nek igaza van, "Kicsit maga csinálja a zenét".
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
És hol sikerült meghallgatnotok? Nagyon kipróbálnám. Esetleg nem tudjátok a magyar árát, mert nem írják a netes boltok? Miért titkolják ennyire?...
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Audio-Technica ATH-M70X-et hallgatott már valaki? Ez az MSR7 alatti vagy feletti szint?
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Nem, nincs ezzel semmi baj, csak emlékeztem, hogy mintha valahol olvastam volna és most meg nem találtam róla infót. De akkor jól emlékeztem.
Akkor lehet, hogy azért lett több a basszus az 545-ösben, mert kisebb teret szól be ugyanaz a méretű hangszóró, vagy ez csak hangolás kérdése?Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Létezik, hogy az AKG K545-nek 50mm-es hangszórói vannak ugyanúgy mint a K550-nek?
Epos + Creek
-
-
Raul_Duke
tag
Nekem tetszettek a mélyek. Abszolút nem éreztem kevésnek, sőt, inkább a többinek volt sok. Hallgattam elektronikus és rock zenét is, de nem hiányzott sehonnan a basszus. Én amúgy sem szeretem ha sok a mély. Pl. az MSR7 hangja is -3-as basszussal volt a legjobb. Tuti befutó lenne az 550, ha passzolna a fejemre. Pedig széles fejem van, de olyan érzés volt, mintha fül fölött nem szorítana rendesen. Egyébként láttam valahol a neten egy oldalt, ahol a srác plussz tömést tett az 550-es párnáiba. Vásárlás előtt azért még egy tesztet megejtek majd.
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Most voltam a fejhallgatóplázában. 3 esélyes van:
AKG K550
AKG K545
Audiotechnika MSR7
Apropó, az 550-es nem igazán passzolt a fejemre, létezik hogy kivannak a párnák? Esetleg tapasztalt már valaki ilyet?
Sajnos a passzív zajszűrés egyiknek sem a legjobb.
[ Szerkesztve ]
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
válasz
PeeterssoN #37109 üzenetére
Én se tervezem megvenni, de szerintem jóval kevesebből is tudok számomra élvezhető rendszert venni.
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
válasz
contaxg #37104 üzenetére
Egy kicsit kisebb minőségi ugrásra gondoltam
. Mondjuk ha a Fiio-nál szeretnék egy kicsit jobb minőséget, akkor ti mire cserélnétek, és az ára 150k-val osztva ne legyen 1-nél nagyobb szám
?
Egyébként abszolút nem érzek túl sok magasat az X3-ban.
Egy k550-hez is kevés az X3?Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Volt Beyerdynamic Custom One Pro-m, de kicsit kevésnek éreztem a közepet és egy kicsit több magas is tetszett volna, amúgy nagyon jó füles. A Shure márkát nem ismerem, AKG 550-es már volt a fülemen, az tetszett, csak a 3 méteres kábel zavart, meg kényelmetlenebb volt mint a Beyer COP. Jól emlékszem hogy az 550-es nem moduláris? A T70-est meghajtaná az X3-as? Hol lehet ezeket kipróbálni?
Epos + Creek
-
Raul_Duke
tag
Sziasztok!
Zene hallgatáshoz keresek fület körülölelő, zárt fejhallgatót, prog.rock, jazz, soul és némi elektronikus zenéhez. Hangzásban a közép és magas tartomány tisztaságát és erőteljességét tartom fontosnak, nem szeretem ha tolakodó a basszus. Munkahelyi, otthoni és utcai használatra kell, kb. 75, 20, 5 százalékos arányban. Egy Fiio X3 a forrás. A rászánt összeg 40-100k. Fontos szempont, hogy moduláris legyen a kábele.
Vezetékes kivitelben gondolkodom.
Az olvasottak alapján a Sennheiser Momentum tűnik az ideális választásnak.Epos + Creek
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- iPhone topik
- Motoros topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iOS alkalmazások
- Mindent visz: A GeForce RTX 5080 tesztje
- Játékba csomagolt malware 85 GB-ban
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest