- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dorien
veterán
válasz
LógaGéza #53113 üzenetére
Az, hogy hiányzik az alja szerintem pont nem természetes - az apró részletek ugyan jobban hallhatóak így, de elveszik a zene testessége, elemi ereje.
Szerintem jófelé keresgélsz, érdemes meghallgatni a DT770-et. Az ATH-M40X nagy sláger még mostanában a zártak között. De ha (fél)nyitott megoldás is szóba jöhet, akkor ott vannak a DT880, DT990 Pro és Edition verziók, meg sokkal olcsóbban az Omnitronic SHP-600, ami meglepően jól, dögösen tud szólni ilyen műfajokkal egy kis EQ után.
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #42203 üzenetére
Valaki erre valamit? Ezek az eBayes kábelek mennyire opciók?
-
dudika10
veterán
válasz
LógaGéza #31632 üzenetére
Onmagaban joval kisebb mint a circumauralok, raadasul egy olyan osszehajtva egy gomb, amit szerintem kifejezetten nem konnyu elrakni (ez meg lapos, az en taskahasznalati szokasaimhoz sokkal jobban passzol).
Nem eroszak a disznotor, de sok fejhallgatot lattam mar, es szerintem hordozni nincs jobb, de meg hasonlo is keves.
-
törölt tag
válasz
LógaGéza #31632 üzenetére
Elvileg a K545-ben is ugyanaz a driver van, mint az 551-ben, szóval csak méretben kisebb. Amúgy nem túl nagy, utcára is hordható éppen, szerintem az M50 sem kisebb semmivel, csak ráadásul az valami gagyi műanyagból van.
Sajnos valóban nem adnak hozzá tokot, de mondjuk ezt utólag lehet orvosolni. A K545 teljesen laposra befordul (az 551 nem teljesen, ha jól emlékszem), szóval könnyebb eltenni, ráadásul kivehető a kábele, így az nem törik meg hordozás közben. Aminek teljesen befordítható kagylói vannak, az például a K430 meg K450, de ezek hangja közelében nincs a K545-nek vagy 551-nek (van itthon egy K430 is). -
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #31274 üzenetére
Erre valaki?
Annyival kiegészíteném, hogy mivel hordozhatóság is szempont, nem lenne baj, ha összecsukható és strapabíró lenne.
Na meg a keret is megugrott nagyon max 50-re, ebbe belefér az M50x, esetleg még a K545-öt mondtam neki. -
vzsryl
nagyúr
válasz
LógaGéza #22630 üzenetére
Ezek a beyerek nehezen hajthatóak, de mégsem szólalnak borzasztóan gyenge forrásról. Számomra pl. egy 250Ohm-os DT990-es simán megérne 15-20k-t még alaplapra dugva is. Szóval én azt javaslom, hogy vásárold meg, gyűjts még pénzt és vegyél hozzá normális forrást. Viszonylag élvezhetően tudsz majd vele zenét hallgatni gagyi forrásról is, de az árát csak akkor éri meg egy ilyen DT, ha rendesen alápakolsz. Nyugodtan vehetsz 250Ohm-osat is, ha később úgyis tudsz gondoskodni a megfelelő DAC+AMP beszerzéséről.
-
Dorien
veterán
válasz
LógaGéza #22559 üzenetére
A DT770 széria az zárt, DT880 félnyitott, DT990 teljesen nyitott. Az Edition-ök általában jobban szólnak, mint a Pro-k, de magasabb az ár, illetve a nagyobb impedanciás is általában jobban szól ha van alatta normális meghajtás. Állítólag a legjobbak a régi Beyerek, ahol csak típusszám van, de semmi egyéb Pro/Edition megnevezés. Viszont ezeknek rendesen figyelni kell az állapotára is.
-
matyi94
senior tag
-
Dave™
nagyúr
válasz
LógaGéza #21687 üzenetére
Én nem szeretem a hangját, nem tudok objektíven nyilatkozni
Inkább a Shure 440-est venném helyette, azzal viszont kényelmi gondok lehetnek.
hennessys: egyértelműen a kimenet a ludas, Xonar Essence-ről sokkal teltebben/jobban szól, mint pl. a tabletemről (azt sem mondanám rossznak, csak erősítve sokkal jobb).
-
zatom
tag
válasz
LógaGéza #21656 üzenetére
Szia!
A fejes elegge lehasznalt, de ettol meg szolhat jol.
Irja is, hogy hasznalati nyomok, karcok vannak rajta, "de jo allapotban van".
A kepre kattintva nagyithatsz, jol latszik a fejparna szakadozottsaga, a fulparna elszinezodese nem sok jot iger.Amugy a Beyer plussparnak jok, kellemesek.
Az orszagot kivalasztva/Ungarn/ megjelenik a szallitasi koltseg:6 euro.
Lesz meg ennel jobb vetel is! -
.DLL
veterán
válasz
LógaGéza #21646 üzenetére
Takstar Pro 80 érkezik egy magyar forgalmazóhoz, de jelenleg is kapható kicsit más párnával LDSystems HP800 Pro néven.
Persze a DT770 is jó választás!(#21645) Ati1979:
Ez a márka leírta magát nálam a 2750! dolláros E.10-zel [Link] A Luxusfejhallgatók Beats-e, az is jól néz ki.
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza #21600 üzenetére
Na nem épp hosszas, de tartalmas utánnajárás után úgy döntöttem, hogy nekem egy DT770Pro fog kelleni - viszont max használtan tudnám megvenni, de ez nem probléma, mert nem sürgős. Sajnos a Takstar Pro 80-t nem tudom itthonról beszerezni...
Aki esetleg lát/hall egy jó állapotban lévő használt és eladó DT770Pro-ról valamit, kérem jelezzen nekem - persze én is fogok figyelniKöszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutató Beyerdynamic DT880 Bass Mod
- Hír Eszement zajszűrő koncepció a Panasonictól
- Hír Üvegborítású high-end fejhallgató a Sennheisertől
- Hír Hamarosan érkezik a kézzel készített high-end fejhallgató Japánból
- Hír Abszolút prémium high end fejhallgatót villantott a Grado
- Blogbejegyzés Gyémántokkal "kipitykézett" Focal fejhallgató 30 millióért
- Hír Korrektnek tűnő fejhallgatóval jelentkezik az Onkyo
- Hír Fa fejhallgatóval próbálkozik a JVC
- BestBuy topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Hegesztés topic
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Változatos hardverbokréta
- DOOM - The Dark Ages
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest