- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola G86 - majdnem Edge
-
Mobilarena
Vagy legalább az ajánlott egérpadok listáját nézd át!
Hirdetni tilos a fórumon, használd a Hardveraprót!
Utoljára frissítve: 2019. 02. 04.
Amennyiben egeret keresel: Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sheol
aktív tag
válasz
gregus021 #5269 üzenetére
Köszi, de nekem az egészen vékony fajtára lenne szükségem, mivel nem egy elkopott talpat akarok cserélni, hanem egy újat megvédeni a kopástól.
Volt még egy kevés, anno a Pixeltől, de most már elfogyott.
Ilyesmire gondoltam: Skatez, csak egyelőre e-bayről nem tudok vásárolni. -
-
BigBlackDog
veterán
válasz
gregus021 #5263 üzenetére
Köszi a linket, elolvastam, de bevallom, hogy már néhány éve ezekkel a beállításokkal használom az egerem, annak ellenére, hogy csak a saját tapasztalataim alapján lőttem be (szóval tényleg nem írnak badarságot
). A registry-s cuccot leszedtem, azzal eddig nem találkoztam, habár sok változást nem érzek. A padot lemostam, most itt szárad mellettem, remélem jobb lesz.
A szilikonspray módszer után nem lesz zsíros, olajos az egérpad (és az ember keze is)? Vajon sima WD40 is megfelelne, vagy spéci szilikon tartalmú spray kell? -
drtimot
aktív tag
válasz
gregus021 #5260 üzenetére
Firmware-től is függ, illetve a használt DPI-től is, főleg magasan jön elő. Van, akinek nem is tűnik fel, de azért online elég sok panaszt találni erre a két egérre szövetpadokon, nem én találtam ki
Biztos, hogy nem optikai Logitech egerekre gondolsz? Azoknak valóban nincsenek ilyen gondjaik.
Lézeresek közül nekem volt G5-öm (nem 500), ami használhatatlan volt sima fekete Qck+-on (bezzeg műanyag tálcán ment -_-), illetve használtam pár óráig kölcsön G9x-et is, ami szintén nem volt hibátlan, előjött kis jitter is, és kiakasztani sem volt nehéz.
-
Nordik
őstag
válasz
gregus021 #5151 üzenetére
Okés!
Jók egyébként ezek az egérpadok? Mindig is utáltam őket, igaz csak ilyen tescos pár száz forintosokat vettem régebben, még talán mikor bejöttek az optikai egerek.
Kicsit régies dolognak tartom ezt, hogy a mai világba valaki egérpadot használjon. Vagy még mindig nagy teret hódítanak? Nem vennék egyébként, dehát inkább ez mint asztalcsere.
Meg azért a vezetéknélküli egeret se a semmiért vettem. Mondjuk ha rákötöm a laptopot TV-re, simán tudok az ágyból kattintgatni, nem kell magammal vinni mindent illetve nem lóg ki a nagy USB-s csati a laptop oldalából.
-
Spancho
senior tag
válasz
gregus021 #5142 üzenetére
Szerintem a tapadással (csúszással) nem lesz gond.
Eddig nagyon gagyi egérpadjaim voltak ,ilyen 200-300ft-os kategória.
Ilyen egyszerűbb 'gamer' egeret néztem ki hozzá.
Az + gombok hiánya nem zavar. És mivel balkezes vagyok elég kényelmetlenek a jobbkezes sokgombos egerek.
A balkezesek meg 20k körül vannak. Ezen állítható a DPI és a súlyán is lehet változtatni. -
-
NY124
tag
válasz
gregus021 #4837 üzenetére
Ahogy mondod, G400-hoz is tökéletes egérpad.
Speed és control egérpadok között van valahol félúton, pont eléggé tapad ahhoz hogy jó controlja legyen az embernek és pont eléggé csúszik ahhoz hogy még ne legyen zavaróan lassú. Szerintem a control padok valami borzasztóak tudnak lenni, van amelyiken meg sem lehet mozdítani az egeret és az érdes felület sem a kedvencem ami ezekkel jár.
Ha nem lenne ez a pad biztos hogy inkább valami gyors alátétet vettem volna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● olvasd el a téma összefoglalót!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xbox Ultimate előfizetések
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest