Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tottika
tag
Sziasztok!Nekem egy hp p1130 monitorom van és 2 kicsi hibát kezdek felfedezni.
1,szellemképes kicsit,de ha hátul elkezdem mozgatni az egész csatlakozót izombol akkor a szellemkép eltünikAztán pár nap és ujra előjön.
2,Elkezdett világosodni a kép..régebben még 95ös kontraszt volt és 20fényerő,most 95ös kontraszt és 0 fényerő de már a színekből is vettem le mert kiégette a szemem...8.1es catalyst.em van fent és Vista.Próbáltam más drivert de volt amelyiknél olyan homályos lett a kép hogy szétment a fejem.
Köszi ha tud valaki rá mondani valamit!
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Házimozi haladó szinten
- Kompakt vízhűtés
- CPU léghűtés kibeszélő
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Projektor topic
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Milyen notebookot vegyek?
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Fúziós energiát vásárol a Google
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- Samsung ViewFinity S6 34" (S34C650TAU) UltraWide ívelt monitor garanciával, dobozzal
- Lenovo ThinkVision P27U-10 3840 x 2160 4K monitor - PIVOT - HDMI - USB- C - több db - gari + számla
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- LG Ultragear 27GN60R-B (Garanciás)
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Core V21 Enermax 650W
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest