- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Google Pixel topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
Új hozzászólás Aktív témák
-
nah.. ez megfogott.. lehet nem véletlen vártam?!
(néztem anno a samsung 110pvagy mit,csak jó lett volna valami sik)
Szóval, erről a moncsiról valakinek valami gyakorlati tapasztalata véleménye. Természetesen akár tóletek is srácok(makrotex)!
Ez nem Trinitron, és hát mindenki azt isteniti.. viszont fiatalabb (2004es), mint a legtöbb trinitron, amik ált. 2002esek.
Szal egyenlőre dőlök ezen monitor felé.. vélemény? -
Skacok!
Jó moncsi a HP P1230 ? IBM275 el egy szorítóban melyik a jobb?
Ráadásúl elvileg 2005ös monitor!!! igaz,nem 20,hanem 30rugó,és asszem nincs rá csak pár nap gari, nem egy év.
Megéri vajon? -
válasz
macikos #1054 üzenetére
Hogyhogy 2-3-4 évig??? Egy CRT, akárcsak egy TV nem 4-5 évre készül, hanem 15-20.
háát úgy legyen.. asszem az lesz, hogy elmegyek vmelyik üzletbe, és jól megnézem élőben ezeket a monitorokat. (max kidobnak a sok nézelődés után)
A jó öreg daewoo-m meg akkor azért a drágább kategória volt.. no nem 100ezres.. de azért emlékszem h sokáig filóztam. és sztem jól választottam.. 1024*768 ban a 85 hz-et tudja.. röhely, de láttam pár éves 15ös monitorokat amik jó ha 75 hz-en tudják ezt..
Szal vagy a samsung vagy egy 21es vmi lesz..a 19'' es meg határesett. az még elférne szvsz.. szükösen
Samsung SyncMaster 957MB monitor 11hónapos azért erről a moncsiról vkinek gyakorlati tapasztalata.. bevallom vonz h fiatalakárcsak a lányoknál
no de még mielött vki lecsapja a magas labdát, nem vok pedo
-
Háát már 1-2 hete én is eléggé filózok, hogy mitévő legyek.
Van egy jóó őreg (1998 decemberi) Daewoo 518B moncsim. 15''-os. Sajnos, gondolom a kora miatt, már igen gyengus a képe. (maxon van minden, mégis vhogy sötét a kép).
Szal csere. Nincsenek túlzott igényeim, csak legyen szép nagy(19esre gondoltam),meg ne dögöljön meg 1-2 év alatt. Persze azért szeretnék minnél jobb moncsit. (használtban gondolkodom.
Per pillanat azon sassolok, hogy legyen egy nem csúcskategóriás, de relative fiatal monitor, mint pl. Samsung SyncMaster 957MB monitor 11hónapos 19e(bár alkudni akarok még), vagy legyen inkább egy öregebb 21'' os jobb minőségű Eizo, vagy 21'' IBM P275, esetleg 22'' Belinea 108080 ''B'' kat.
Nem tudok dönteni.. bár hajlok a 19es felé.
Olyan rossz nem lehet, meg talán hely miatt is jobb lenne.. valszeg még igy is át kell rendeznem a szobát
a 21es nagyoktol félek.. nem öregszik el a képcső? fogja bírni még minimum 2-3-4 évig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Facebook és Messenger
- Total Commander
- Acer notebook topic
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen alaplapot vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Milyen videókártyát?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Samsung Full HD LED Monitor
- LG UltraGear 27GR95QE-B (2K/240hz/0.03ms)
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítás
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Eladó ÚJ, BONTATLAN Samsung Galaxy A05s 4/64GB ezüst / 12 hónap jótállással!
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest