- Telekom mobilszolgáltatások
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
Új hozzászólás Aktív témák
-
vikobase
csendes tag
Hali mindenkinek.
Látom még mindíg nagy fejtörést okoz a crt kérdés.
Én most vettem egy belinea 108035-ös moncsit , valószínű a fent említett boltból.Megalomániás vagyok és már régóta keresek egy jó moncsit ( most a moncsim nagyobb mint a szobám)Ibm-re szavazok én is ill. a Trinitron csőre , de a Bell nagyon bejött nekem.A boltban a srácok nagyon rendesek voltak és több P260-ast megmutattak de sajna már öregek . Már majdnem eljöttem , amikor felajánlották a Bellát . Nem akartam megnézni , de azt mondták, hogy ebben nem fogok csalódni .
Egy szónak is száz a vége : nekem bejön a cucc 1 hete nem tudok lejönni róla, érdemes benézni hozzájuk és az 1 év gar is viszi a pálmát .
vik -
vikobase
csendes tag
Hali
Mielőtt elszálna mindenki a tft-től pórbáljon ki egyet.
A CRT monitorok 20 éve hasítanak ,több millió db-ot adtak el belőle és folyamatosan fejlesztették a moncsikat.
Én próbáltam 19''-os samsungot , de fájt a fejem és a szemem is kiesett tőle ( 8ms).
Vettem egy Belinea monicsit az említett helyen . Elsőre megtaláltam szívem választottját és nagyon meg vagyok elégedve vele. A 22'' tényleg nem igaz !! A monitort a gyáró oldalán is így hirdetik pedig az adat nem valós
Nekem ok a moncsi csak ajánlani tudom mindenkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Samsung Odyssey OLED G8! 32"/4k/240hz/0,03ms/10BIT/Freesync-G-sync/HDMI 2.1/Smart Monitor
- Samsung hajlított 32 WQHD gamer monitor 144Hz, VA panel
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 35" ASUS ROG Swift PG35VQ curved GAMER monitor
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest