Új hozzászólás Aktív témák
-
tombar
senior tag
válasz
El Kebir #4254 üzenetére
ja értem. tehát ha átállítom 1600x1200ba és beállítgatom az asztalnál, akkor megtartja játéban, miután visszaraktam az asztalt 1024be? lehet h felrakom akkor a driverét is, hátha van vmi support, mert elég kókány meló beállítgatni. a széle konkrétan hullámos. lehet h azért, mert a dvi dsub átalakítón van? a direkt dsub csatival ilyen problémáim nem voltak. viszont köszi a segítséget!
-
exor_65596
csendes tag
válasz
El Kebir #4087 üzenetére
Ott probaltam, ahol irtad, viszont halvany a menu, nem birok belemaszni...
Azota ujratelepitettem az operacios rendszert is, regi Catalystekkel probalgattam eredmenytelenul. Most a 11.6-os van fenn, de semmi valtozas. Sot, azota ujabb furcsasag tortenik: neha a monitor bekapcsolasakor ket nagyot "kattan" az auto degauss elott, s ilyenkor 60 Hz-et megy maximum minden egyes felbontasban. Ezt pont elkaptam es latszik is a kepen. Nem mindig csinalja, olyankor ugy mukodik minden, ahogyan eddig mukodott.
Van tippetek, vagy hagyjam a francba es probaljak szerezni egy masik, epkezlab monitort? -
exor_65596
csendes tag
válasz
El Kebir #4078 üzenetére
Termeszetesen kivettem a pipat a negyzetbol es ugy sem valaszthato a listabol a 100 Hz. En is ezen vacillalok, ha 1280x1024-ben tudja, akkor 1280x960-ban miert nem... Sot, mar probalom az .inf fajlt modositgatni, vagy a reg. adatbazisban atirogatni a megjelenitesi modokat, eddig eredmenytelenul. A monitor kabel arnyekolt, mindket vegen zavarszurovel ellatott, de erre sem gyanakodhatok, ha 1024-ben viszi... Tehat tovabbra sincs otletem, es szivesen veszek ezzel kapcsolatban minden segitseget!
Koszonettel:
executor
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Formula-1
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Donald Trump azt mondja, hogy megtalálta a TikTok vevőjét
- War Thunder - MMO Combat Game
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Windows 11
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Autós topik
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest