Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    Sziasztok!

    Van egy 10-18-as Canon obi-m, szeretném eladni. A vázamat már rég eladtam, szóval nem tudom kipróbálni, és nem is használtam már szerintem egy éve a lencsét. Meghirdettem, csomagküldéssel el is küldtem, viszont elálltak a vásárlástól az alábbi hibára hivatkozva:
    "A fókuszgyűrű forgatàsa 10-től fölfelé simán megy, visszafelé forgatva viszont 15 mm-nél egy határozott percenés/reccenés érződik, illetve hallatszik.
    Másik obit megnézve ilyen nincs, és utána érdeklődve pedig úgy tűnik, hogy ez egy szalagkábel probléma, amiből bármi is lehet."
    Hozzátartozik a sztorihoz, hogy én videózásra vettem, kb mindig fix fókusszal használtam, szóval nekem fel sem tűnt ez a hibajelenség.
    Természetesen visszautaltam a pénzt, obi újra nálam, és szeretném meghirdetni megint, de nem tudom, hogy egy esetleges, valós szalagkábel javítása mennyibe kerülne, mert ezen ár csökkentésével szeretném tovább hirdetni, és a jelzett probléma feltüntetésével természetesen. Nincs sem kedvem, sem időm foglalkozni ezzel, csak áll a szekrényben szerencsétlen.

    Köszönöm előre is a válaszokat. :R

Új hozzászólás Aktív témák