- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
-
Mobilarena
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
s7evcsenko
addikt
Valaki megvette ezt a bundlit?
2 külön kulcsot ad? -
s7evcsenko
addikt
válasz
maross #10457 üzenetére
Igen, giftet vettem sajnos, mert úgy gondoltam, csak így tudom "elosztogatni" a nem kellő kódokat, már látom, hogy hiba volt, illetve nem tájékozódtam kellőképp elötte.
Rendben, köszönöm, kereslek, ha nem jutok előrébb a supporttal, nekem ez egyáltalán nem kell, és árulgatni sincs kedvem egyenként őket.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
NyMRooD #10455 üzenetére
igen, áprilisi szerepel és azzal a vásárlási dátummal, amikor a linkre kattintottam.
de a vásárlás 4 nappal korábban volt.
Mindegy, igazából tanulópénz lesz ebből szerintem, csak fura volt, hogy nem válaszolnak, de akkor várok tovább türelmesen.ez van ott:
April 2017 Humble Monthly March 3, 2017 -- -
s7evcsenko
addikt
válasz
NyMRooD #10453 üzenetére
28.-án.
A baj azzal volt szerintem, hogy a visszaigazoló mailben lévő linkre csak utána szombaton kattintottam, az viszont már a márciusit dobta be, de rögtön bezértam, nem szedtem le semmit.
Fogalmam se volt, hogy a linket is meg kell nyitni, ez volt az első vásárlásom itt.Jogos, akkor a márciusit vettem meg, de áprilisit kaptam.
-
s7evcsenko
addikt
válasz
maross #10450 üzenetére
Jah, csak a gondom az, hogy megvettem a februári monthly-t, de a márciusit kaptam...
S mire reagálnak már április lesz, esély nem lesz a warhammer kódra.
Mondjuk már így is lemondtam róla, de legalább jutnánk el addig, hogy így jártam sorry, vagy jobb esetben adják vissza a pénzem. -
s7evcsenko
addikt
Üdv.
Valakinek volt már problémája a humblebundle oldallal?
Nem tudom, hogy én csinálok-e valamit rosszul, vagy ennyire leszarják ott a requests-eket?
Már hármat írtam, de nem reagálnak semmire sem...
Küldik az automata válaszlevelet, azt csók, le vagyok rendezve...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Videó stream letöltése
- Resident Evil Requiem - Amit a játékról tudni érdemes
- Hatalmas teleppel futott be a Xiaomi Mix Flip 2
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Odyssey G6 S27BG650EU - 27" QHD 2K 240Hz Ivelt - Gaming monitor - 1,5 év Gyári garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged