- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
p06
senior tag
Sziasztok
A gépen fut egy teljesen alap LAMP. Itt az adatbázisban vannak az adatok amik kellenek és a követklező sorok segítségével le is tudom kérdezni Perl-ben:
#!/usr/bin/perl
use DBI;
use DBD::mysql;
$platform = "mysql";
$database = "kartyak";
$host = "localhost";
$port = "3306";
$tablename = "Jog";
$user = "root";
$pw = "1234";
$dsn = "dbi:mysql:$database:localhost:3306";
$connect = DBI->connect($dsn, $user, $pw);De én egy másik eszközön szeretném ellérni ezt a program segítségével (böngészőből működik). Mit kell beállítanom? (Probálkoztam azzal, hogy a $host-hoz beírtam az adott gép IP-jét de hiba volt nem tudott belépni)
Előre is köszönöm!!
-
p06
senior tag
Sziasztok
A LIKE-al lehetséges, olyan lekérdezést létrehozni, ahol megnézi, hogy van e az adott kód az adatbázisban majd erre egyértelmű választ ad (1 vagy 0) és kiírja a kódhoz tartozó másik adatot (ebben az esetben nevet).
Vagy ehhez más parancs használatos?
Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest