- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
laracroft #2216 üzenetére
Rég nem mysql-eztem, de talán így (ha a create/drop view-hoz van engedélyed)
create or replace view myview as
select *
from t1
group by line, account
having count(email)=0;
select t1.*
from t1, myview
where t1.line = myview.line and t1.account = myview.account
order by line, account;
drop view myview; -
Hát ez nehéz szülés volt, de most úgy ahogy...
Mint kiderült, ez egy kis cég és igazából ez az első honlap, ami a tárhelyükre kerül(szerveren 20 percet sietett a vekker, még sosem volt beállítva). Hosszú telefonos beszélgetés alatt sikerült a saját /adatbázis jogaimat beállíttatni, hogy végre a phpmyadmin-ban is tudjak "mozogni"...
A feladat ezenfelül is kihívás, mert 100Mbyte tárhely áll rendelkezésre(adatbázissal együtt) és ebbe kell egy fórum-ot, meg egy külön weblapot belepaszíroznom, Beszélve a település polgármesterével, azt szeretnék, ha kb 5 évre visszamenőleg, az összes rendezvényről készült kép felkerülne a honlapra, van vagy kb 1000...
Azért néha jó is egy ilyen feladat, mert milyen unalmas is folyamatosan több gigás tárhelyekkel dolgozni, ahol hely hegyek, minden megy elsőre, gond nélkül... Teljesen ellustul szürkeállományilag az ember...
-
válasz
Brown ügynök #676 üzenetére
Először is kösz a választ, de nem jó a tipp...
Elnézést, csak szétb...sz az ideg ez miatt, és kicsit nagyon leegyszerűsítettem a kérdést. Szóval tudom a hiba okát: az a változó nem létezik 4.1-es mysql előtt. Na most amikor beszéltem az illetékes elvtárssal, érdeklődve többek közt a mysql verzió felől, akkor azt nyilatkozta, hogy a legújabbat használják. Most meg kiderült, hogy 4.0.24-es...A problémát még tetézi, hogy egy fórum motort használtam, ha szerencsém lesz, akkor utólag tudok módosítani 4.0-ás mysql kompatibilitásra...
Nyilván a szolgáltatót nem kötelezhetem, hogy cseréljen mysql-t(bár illene)Szóval a kérdés inkább úgy lett volna jó, hogy van-e valamilyen konverter, bármi, amivel a meglévő adatbázisokat "visszabutíthatnám"...
Még1x, elnézést a nagyon leegyszerűsített kérdésért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Xbox Ultimate előfizetések
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest