- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Yettel topik
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Csonkítás áldozata lett a nemzetközi Redmi Note 15 Pro+
- Ez lehet az Apple hajlítható telefonjának formája, mérete
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Poco F7 – bajnokesélyes
Új hozzászólás Aktív témák
-
a folyamat az alábbi
-- termék lista frissítés --
1.) letöltöm a csvt (20-30.000 sor pl az egy beszállító adatbázisa)
2.) soronként md5 hasht generálok
2.a.) ha a sor md5 hash-ét megtalálom a dbben (SELECT) akkor nem csinálok semmit mert az a sor az adatokkal már szerepel
2.b.) ha a sor md5 hash nem szerepel az adatbázisba akkor lekérem a cikkszám szerint a terméket
2.b.I.) ha megvan a termék cikkszám szerint (UPDATE) és az md5 hasht is frissítem
2.b.II.) ha nincs meg a termék (INSERT)
3.) az összegyűjtött md5 hash-en kívüli termékeket inaktiválom (mert a lista mindig tartalmazza az összes elérhető terméket (de néha ki be kerülnek termékek + seo szempontból a nem kapható termék is google találat
ráadásul igen elöl ... ehhez meg az ügyfél tud megadni alternatív termékeket melyre az ügyfél át tud ugrani...-- kategória frissítés --- (az ügyfél kérése, hogy minden kategóriában megjelenjen, hogy hány termék van és csak az a kategória legyen amiben van termék)
4.) lekérdezem az összes kategóriát ami egyik kategóriának se a szülője (azaz a leveleket) (SELECT)
5.) végig járom a leveleket majd a szülőiket berakom a tömbbe ha még nincsenek ha vannak akkor összeadom az adott kategória elem számát a szülőjével ... azaz egy fabejárást csinálok, és minden kategóriát csak egyszer frissítek mikor már kiszámoltam a kategóriák elemszámait ...
6.) egyesével lefrissítem a kategóriák elemszámát... Ez a lassú
pedigg a fenti query fut le ... most annyit raktam még bele, hogyUPDATE webshop__category
SET productnumber = ".$numCount."
WHERE id = 10370
AND productnumber != ".$numCountÍgy csak akkor updatel amikor valóban változott a product number ... Ma kiderül mennyivel jobb a helyzet ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bittorrent topik
- Sorozatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- sziku69: Szólánc.
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LAST MINUTE KARÁCSONY! 2 egyforma i7 GAMER GÉP! Ingyenes SOS kiszállítás (Bp.) !!!
- Asus ROG Zephyrus G16 Intel Core Ultra 9 185H/RTX 4060/16GB DDR5/1TB SSD eladó NÁLAM A LEGOLCSÓBBAN!
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó szerverek!
- Lian Li SP850 SFX tápegység /850W Gold/Full moduláris/Fekete/Fehér/Újszerű/Garancia/Számla/
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Eladó Honor 400 5G 8/256GB / 12 hó jótállás / AJÁNDÉK KEMÉNY TOK / CSAK KIPRÓBÁLVA VOLT
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ráadásul igen elöl ... ehhez meg az ügyfél tud megadni alternatív termékeket melyre az ügyfél át tud ugrani...
pedigg a fenti query fut le ... most annyit raktam még bele, hogy