Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
Új hozzászólás Aktív témák
-
qfm
őstag
Igazából a leírtak 90%-a nem valódi honlap lesz, hanem eszközök közötti kommunikációra szolgál. Emberek által látott felület minimális lesz. A rekordok száma esetén a maximálisat írtam le, amit a kiépítés megkívánhat. Pentium alatt egy modern G3220-ra gondoltam, nem egy P4-re, de valóban nem definiáltam. Ennek ellenére i3 alatti gépet nem fogok javasolni, csak érdekel mennyire lövök túl a célon. A dedikált hardver külön elvárás volt.
(#1746) martonx
1, A 4gb-os ram nem kifejezetten drága, így csak megnyugtat a tudat, hogy szerinted is bőségesen elég.
2, A forgalom csak akkor ugorhat meg, ha valamelyik hardver meghibásodik, eléggé jól leszűrt forgalom van rá tervezve.
3, A dedikált szerver külön kérés volt, én is mást ajánlottam, de bizonyos okok miatt ez volt a kérés.
4, Soha nem használtam még NoSQL-t, de utána fogok nézni a javaslatodnak.
5, A számok azért ilyen alacsonyak, és talán furák is, mert egy speciális hardver kommunikációhoz lesz csak háttér adatbázis. Az adatmennyiség limitált amit tárolni, és feldolgozni kell.
6, Valóban nagyon egyszerű, és a kimenet előállításához nem is szükséges több sql művelet. A bemenet függvényében azonban több különböző folyamat zajlik le, van amelyik 1 hívással jár, van amelyik 3-al. A legrosszabb esetet vettem alapul. A kimenet pusztán nyugtázó funkciót lát el.+1 a 6-osból adódna a kérdés, hogy miért nem az adatbázist használják a hardverek, hanem a köztes PHP oldalt. Azért mert ez volt az igény.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC - R7 5800X, RTX 3070 és 16gb RAM + GARANCIA
- Gamer Pc - Ryzen 7 3800X, RTX 3060ti, 16gb RAM
- Acer Nitro 5 Gamer Laptop - 15,6 FHD IPS 144hz/ i7 10750H/ 32GB RAM/ RTX 3050Ti/1,5TB SSD
- Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Samsung Odyssey G9 49" Oled 240Hz G-Sync, FreeSync VRR Gamer monitor Eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor Magic V3 Black Hajtogatható csúcsmobil, nagy főképernyő + fedlapi kijelző 12/512 GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest