- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Yettel topik
- 6 év biztonsági támogatást ígér a Motorola
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
Nem olyan gáz a 808 kijelzője, én ennyi pénzért jónak tartom. De ha tényleg csak arra kell, amire írtad és van mellette egy 5 colos telód, akkor tényleg jobb lenne egy 9,7-es vagy egy 10-es tablet. Az, hogy melyiket szertnéd már rajtad dől el. Az MA és a CC paraméterei kb ugyanazok, az áruk is hasonló és mindkettőnél megvan a támogatás. Amennyire tudom, a 908A arra, amit az előbb írtam, tökéletes.
-
d.toth91
tag
Jó kis gép az,meg persze az ára sem rossz. Attól függ,hogy ajánlanám-e, hogy mire használnád.Olvasásra,filmezésre jó,főleg,mert az IPS miatt jók a betekintési szögek és persze böngészni se rossz rajta. Játékra már talán kevésbé alkalmas és a HD videókat sem biztos, hogy röccenésmentesen viszi.Sajnos többet nem tudok mondani,nem nyomkodtam olyan sokat a 908-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Logitech Combo Touch iPad Pro 11" (1., 2. a 3. gen), szürke - UK billentyűzet ipad tok billentyűzet
- iPad 7th. 128GB Wifi Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 89%/p4299
- MacSzerez.com - iPad Pro 12.9" / 4. generáció / Asztroszürke / Wifi + Cellular / 512GB / Garancia
- iPad 8th. 32GB Cellular Független Karcmentes/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4300
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged