Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
d.toth91
tag
Nem olyan gáz a 808 kijelzője, én ennyi pénzért jónak tartom. De ha tényleg csak arra kell, amire írtad és van mellette egy 5 colos telód, akkor tényleg jobb lenne egy 9,7-es vagy egy 10-es tablet. Az, hogy melyiket szertnéd már rajtad dől el. Az MA és a CC paraméterei kb ugyanazok, az áruk is hasonló és mindkettőnél megvan a támogatás. Amennyire tudom, a 908A arra, amit az előbb írtam, tökéletes.
-
d.toth91
tag
Jó kis gép az,meg persze az ára sem rossz. Attól függ,hogy ajánlanám-e, hogy mire használnád.Olvasásra,filmezésre jó,főleg,mert az IPS miatt jók a betekintési szögek és persze böngészni se rossz rajta. Játékra már talán kevésbé alkalmas és a HD videókat sem biztos, hogy röccenésmentesen viszi.Sajnos többet nem tudok mondani,nem nyomkodtam olyan sokat a 908-at.
Új hozzászólás Aktív témák
- Fotók, videók mobillal
- Arc Raiders
- Ezzel jobban keresel, mint az arannyal
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Házimozi belépő szinten
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Google Pixel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- APPLE IPAD 10.GEN 64GB Wifi , Pink szinben, Üzletből, 27% ÁFÁS
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Lenovo Tab M10 Plus 3rd gen. TB128XU + Lenovo Folio Case
- iPad Mini 6 Fekete 64GB Cellular/1-3 hónap gar./Akku 98%/p4557
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2137, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3663, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest