- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Vettem egy ilyen tabot egy rokonomnak. Elsőre szimpatikus a cucc, bár nekem a kijelzője nem tetszik. Méret, felbontás ok, de a tn panel engem zavarna. Aurora II mellé téve látszik a különbség, fakóbbak a színek és a betekintési szög is gyengébb. Persze ennyi pénzért megérte (40e volt). Kézbe fogva nagyobb, mint amire számítottam, az Aurora 328g, ez meg 485g, és méretben is nagyobb, de még bőven vállalható. A 10"-os méret nekem már a mobilitást is megkérdőjelezi.
4.0.4-el kaptam, valóban nem villám.Aurora II CM10 rommal érezhetően simább, gördülékenyebb. Éppen ezért feltenném rá a Gadmei romot, ha azzal javul a helyzet. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a recovery-ben nem kell lépkedni? Minden automatikus? Az 1. hsz-ben ez áll. Szóval wipe-okat se kell lenyomni, meg sd-ről tallózni sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
- Makulátlan iPad Air 5 (M1 chip) 64GB Wi-Fi + Cellular, prémium kiegészítőkkel!
- Apple iPad Air 11 M3 2025 + Gyári fehér Mag tok + fólia + gyári töltő
- iPad 8 WiFi + Cellular / 32GB / Space Grey / Gyári kártyafüggetlen (240)
- IPAD Air 4. ( 2020) 256GB Wifi+Cellular, nagyon jó akkuval, garanciával, Üzletből
- Bomba ár! Asus N551JQ - i7-4710HQ I 8GB I 256GB SSD I GT845M I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest