Hirdetés
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Erőpróbán a Samsung Galaxy A57, és úgy tűnik, visszatér az A70-es sorozat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Vettem egy ilyen tabot egy rokonomnak. Elsőre szimpatikus a cucc, bár nekem a kijelzője nem tetszik. Méret, felbontás ok, de a tn panel engem zavarna. Aurora II mellé téve látszik a különbség, fakóbbak a színek és a betekintési szög is gyengébb. Persze ennyi pénzért megérte (40e volt). Kézbe fogva nagyobb, mint amire számítottam, az Aurora 328g, ez meg 485g, és méretben is nagyobb, de még bőven vállalható. A 10"-os méret nekem már a mobilitást is megkérdőjelezi.
4.0.4-el kaptam, valóban nem villám.
Aurora II CM10 rommal érezhetően simább, gördülékenyebb. Éppen ezért feltenném rá a Gadmei romot, ha azzal javul a helyzet. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a recovery-ben nem kell lépkedni? Minden automatikus? Az 1. hsz-ben ez áll. Szóval wipe-okat se kell lenyomni, meg sd-ről tallózni sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Horgász topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen asztali médialejátszót?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen alaplapot vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Menekül a HEVC licencdíja elől a HP és a Dell
- Házimozi belépő szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HP EliteBook 840 G10 - 14"WUXGA - i7-1360P - 16GB - 512GB - Win11 - MAGYAR - 3 év garancia
- 8 GB GeForce RTX 3070 - garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- BESZÁMÍTÁS! GB B450 AORUS Elite R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD NITRO+ RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA 750W
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Aurora II CM10 rommal érezhetően simább, gördülékenyebb. Éppen ezért feltenném rá a Gadmei romot, ha azzal javul a helyzet. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a recovery-ben nem kell lépkedni? Minden automatikus? Az 1. hsz-ben ez áll. Szóval wipe-okat se kell lenyomni, meg sd-ről tallózni sem?