Hirdetés
- Egy óra, két rendszer
- Nincs megállás akkuméretben
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco F7
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Osynho
addikt
Üdv!
Vettem egy ilyen tabot egy rokonomnak. Elsőre szimpatikus a cucc, bár nekem a kijelzője nem tetszik. Méret, felbontás ok, de a tn panel engem zavarna. Aurora II mellé téve látszik a különbség, fakóbbak a színek és a betekintési szög is gyengébb. Persze ennyi pénzért megérte (40e volt). Kézbe fogva nagyobb, mint amire számítottam, az Aurora 328g, ez meg 485g, és méretben is nagyobb, de még bőven vállalható. A 10"-os méret nekem már a mobilitást is megkérdőjelezi.
4.0.4-el kaptam, valóban nem villám.Aurora II CM10 rommal érezhetően simább, gördülékenyebb. Éppen ezért feltenném rá a Gadmei romot, ha azzal javul a helyzet. Ezzel kapcsolatban kérdezném, hogy a recovery-ben nem kell lépkedni? Minden automatikus? Az 1. hsz-ben ez áll. Szóval wipe-okat se kell lenyomni, meg sd-ről tallózni sem?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3419
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest