Új hozzászólás Aktív témák
-
mrtrombita
csendes tag
Sziasztok!
Kb.egy hónapja van egy ilyen gépem, alapvetően meg is vagyok vele elégedve. Ahogy azt sokan irták a wifi-je nem egy erőmű, de elmegy. Viszont a beépített mikrofon nagyon rossz. Külföldről próbáltam hotelből Skype-al beszélni. A wifi jele jó volt, majdnem a routernél álltam, de itthon csak akkor hallottak, ha közvetlen a mikrofonba beszéltem, persze ekkor meg nem láttak. Ha meg fülhallgatót tettem be, akkor meg kikapcsolt a beépített mikrofon.
Nem tudja valaki, hogy van lehetőség külső mikrofon, vagy fejhallgató + mikrofon csatlakoztatására? A Myaudio oldalán lehet kapni fejhallgató + mikrofont egyben, csak az nem derül ki számomra, hogy ez kompatibilis-e.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Automobilista 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- World of Warships
- OLED TV topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
- iPad Air 4 64GB wifi+ cellular kiváló akkuval
- Apple iPad Mini 6 Purple 64GB Wi-Fi, Apple Pencil 2nd gen, kitámasztós tokkal
- Bomba ár! Panasonic FZG1-3 Tablet - i5-5G I 4GB I 256SSD I 10,1" WUXGA Touch I Cam I W10 I Garancia!
- iPad Pro smart case tokok gyári!! iPad Pro és mini modellekhez
- iPad Air 13 M2 256GB Wi-fi Gray 3év garancia!
- CORSAIR K100 AIR
- AKCIÓ! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3441, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest