- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Mobil flották
- Mobilfizetés blog: A Samsung Pay bemutatása
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Potyka03 #1463 üzenetére
Az már jobb egy fokkal,de RR3-on az is elbukdácsolt.Isten igazából a 708DCC+ ami egész jóra sikerült(és perpill hiánycikk).A 708QA AllWinner A31-es( ARM Cortex-A7,4x1.2) soc dolgozik ami szintén virágbolti 4 magos cucc és sok esetben lassabb mint a 708 DCC+ -ban lévő 2 magos Rockchip RK3066 ARM Cortex A9 ami 2x1.6ghz-n dolgozik.
Ha jól emlékszem a 708qa 30 ropi körül megy.Akkor már 32-ért a Concorde Tab Speed-et ajánlanám.
Isten igazából a baj a játék szekcióval van.Mint fent említettem a RR3 és hasonló komolyabb játékok nem nagyon akarnak menni olcsóbb gépeken.A táblagépesbe alapból rávilágítottak,hogy ez a kritérium 40 ropi körüli gépeken teljesül(kivéve a Pipo S1 Pro amit Kínából rendelnek meg itt a PH-n,viszont brutálisan erős).Szerintem rendszerezd,hogy mit szeretnél a géptől,milyen felbontás,milyen méret,mi a felhasználás célja,menyit bírjon és mi a felső határ árban.Ha ez megvan akkor akkor ide dobd be a kérdést.Ha valakik ők igazán vágják a témátrob210 : Mondjuk ez az aksi dolog is túl van egy kicsit spirázva.Van tőle erősebb,de ne feledjük,hogy a gép a maga 38 ropis árával baromi jó vétel.Ezen felül a topickjába is ki lett fejtve,hogy iszonyat fényereje van a paneljának és bőven lehet lejjebb venni belőle.Ekkor máris jobb az üzemidő.
Ellenben ott az Alcor Zest Q813IX ami végeredménybe ugyan az a gép,de erősebb az aksija.Ott csak az a probléma,hogy sok belőle a hibás,de ugye ezért van a gari.Az én 79qci-m is hibás volt,mert csak 512mb ram volt benne
Gondolom elhagyták a rizsföldeken,de szó nélkül cserélték és várom az új masinát.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Potyka03 #1460 üzenetére
Az lehet,hogy attól gyorsabb és valószínű a tamagocsimhoz képest is gyorsabb,de azt kérdezted,hogy mi a szitu az RR3-al.Szinte minden komolyabb 3d-s játék kifog rajta az elégtelen memória és az elavult videó gyorsító miatt.Nem a levegőbe beszélek,itt van a kezembe és erről írok.
Ez a gép arra jó,hogy könyvet olvass,sorozatot néz és netez,de pl. PH alol is kivágott már többszor,pedig csak h.sz-t írtam.Ha talál valamilyen frissítést és elkezdi leszedni a gép konkrétan megáll mint a szög és nem is reagál addig amig be nem fejezi a telepítést.Ezt többen is kifogásolták,nem egyedi probléma.
RR3,Asphalt 8 és társaihoz nem árt egy Rockchip 3188 as motyó ami nem ez az árkategória.rob:Mindeképpen
Hozzáteszem minden gyártó tud kokányolni,de a Wayteq,Prestigio termékei nagyobb hányadában közelebb állnak a minőséghez.A 79-pl mind használat,mind összeszerelés terén sokkal drágább termék érzetét kelti és gyönyörűen fut rajta minden.Ugyanakkor a 70qci virágbolti 4 magos motyó és bár össze vannak jól rakva,de lago,küszködik a gép,sok a baj vele(RR3 teszten nálam is elbukott):-) :-)
-
Milka 78
nagyúr
válasz
Potyka03 #1458 üzenetére
Feljetd el,még betölteni sem tudja.Én is vettem belőle egyett,de passzolom is anyámnak tovább mint könyvolvasót.Pontatlan,tré panel van benne,belassulások,gagyi műanyag és még sorolhatnám a problémákat.RR3 és hasonlókra ajánlott erősebb vasat venni.Most váltottam Wayteq 79qci-re amin minden fut,de kell is az ilyen soc az ilyen kaliberű játékok alá és neked is ajánlom,hogy inkább spórolj egy nevesebb gyártó termékére,mert olcsó húsnak híg a leve.
-
Milka 78
nagyúr
Azbeszt.Leszedtem a Swiftkey-t a 708dr-ről és egy csomó játék jobban megy/elindult
Persze a kőkemény gameknek még mindig kevés az 512mb-ram,de egy csomó csillivilli 3d-s cucc meg megindult rajta(eddig a leggyatrább is akadozott/kidobott).
-
Milka 78
nagyúr
34-ropiért van az MM-ben(vagy valamelyik multinál),viszont ennyiért már nem bejövős.Akkor már Tab Speed IPS panellal.25 alatti kategóriába bőven tarol,ha ennyiért lesz talán benevezek rá,bár a DR-el is elvagyok,csak ez a frissítés alatti belassulás ami idegesít.Ezen felül amire vettem arra megfelel(könyvolvasás,netezés,némi filmnézés).Mondjuk van egy csomó felesleges app.-játék amit ha leszedek akkor mindjárt javulni fog a helyzet.
Bferibörs : Most ott sincs,de még a Myaudio hivatalos oldalán is kifogyott készletekről van infó.
-
Milka 78
nagyúr
Köszönöm mindenkinek az okosítást!
Viszont sem ICOO D70 Pro II,sem pedig DCC+-t nem lehet kapni,max kéz alól. Mondjuk nem is sürgős,mert én elvagyok a DR-el,de lehet karira meglepem magam egy komolyabb masinával.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
beldeczki #1413 üzenetére
Játék terén mit tud a masina?Asphalt 6-7,Real Racing 2-3 és hasonló szintű játékok elfutnak rajta?Én a Concorde Tab Rooke-t nézegettem még ami hasonló lehet...hol szereztél DCC+-t,mert én feszt nem találtam a neten.
rob210: Szintén tőled is kérdezném a fentieket
Jó tudni a q-s szériáról,mert a spanom most vett volna,de akkor lebeszélem róla.
-
Milka 78
nagyúr
Nézőpont kérdése,mert ha nem is szarok,de elég harmatosak.Nekem 708DR-em van és semmit sem ér a 2 mag,mert folyamatosan kevés az 512mb-ram és megöli az egész gépet. Pl. netezek,mondjuk itt a ph fórumon.Talál egy frissítést az egyik app.-om,játékom és elkezdi letölteni,majd telepíteni.A gép úgy megáll mint a szög és csak akkor tér magához amikor végez a telepítéssel.Játékok terén is baromi harmatos,mert bár erő lenne benne,de mivel kifut az 512mb ramból kidob indulóképernyőre(persze komolyabb játékokról van szó).Én a tapasztalataim alapján már a WayteQ xTAB-70DCI & Prestigio MultiPad 7.0 Pro Duo/Prime Duo & ConCorde Tab Speed alatt már nem is nézelődnék.Esetleg a My Audio 708 DCC+-ot még bepróbálnám ha még lenne akciós 22 ropis áron.Ettől függetlenül el lehet velük lenni(olvasok,netezek,filmet nézek rajta),de egy kicsit savanyú a szőlő érzésem van és nagyban lerontja az élményt a fent említett problémák összessége..
-
Milka 78
nagyúr
Üdv Urak!
Szereztem egy 708DR tab-ra 4.2.2-es rendszerrel.A szótárat nekem kell felokosítani,vagy van esetleg app,letölthető tartalom,vagy mondjuk valamilyen helyesírás ellenőrzésre honnan tudnék szert tenni?A beállítások alatt be van minden kapcsolva,de semmit sem javít,hibákat nem jelzi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Horgász topik
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Elektromos cigaretta 🔞
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPad 10 Wi-Fi 64GB Silver ! 3 Hó jótállás
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Tab S9 FE 6GB/128GB Szürke, 2 év garancia
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél Átve
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2022 2024 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 Deák Térnél Azonnal ÁTVEHETŐ
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! I5 12600KF / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged