Új hozzászólás Aktív témák
-
Gemil
tag
Sziasztok!
Valaki feltette már az új firmware-t? -
Gemil
tag
Mindenki felkészült a frissítésre? Remélem jó lesz, mert ettől függ, hogy megveszem-e a kütyüt...
-
Gemil
tag
Sziasztok!
1300 hozzászólásig jutottam ezen a fórumon, de mivel látom, hogy még most is ugyanazok a problémák vannak, ezért nem látom értelmét végigolvasni. Most tervezek venni karira egy tabletet, a legvalószínűbb, hogy ezt. Annyi kérdésem van csak, hogy ez a sípolás ez mennyire hangos? Fejleszti még valaki ezt a szoftvert?Nézegettem ezt az Overmaxos tabit is, nem értem igazából, hogy min megy a vita. Azt sem tudjuk még annak milyen hibái vannak. Még nincs senkinek ha jól vettem ki... Egyáltalán nem biztos, hogy annak nincsenek nagyobb hibái, mint ennek.
Nem tudjátok van-e MM-ben 0% THM-es hitel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest