- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- OnePlus 8T – fazonigazítás
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- IFA 2025: Csúcskategóriás funkciókat kínál az EarFun új fül- és fejhallgatója
Új hozzászólás Aktív témák
-
magyarattila
tag
Ez az 1:1es belső képarány nagyon tetszik nekem.
-
Decske
senior tag
Ízlések és pofonok.
Számomra meg pont a Google képernyőeloszlása kompromisszumos/kényelmetlen. Zárt állapotban túl széles, kényelmetlen lenne fogni (ahogy a többi hagyományos telefont is Z Fold után), kinyitva meg el kell fordítani, ha normálisan akarnék böngészni.
Szoftverben meg volt Pixelem, ugyan attól szenvedett, mint az összes kínai telefon, éjszaka folyamatosan bezárta a nyitott appokat, de úgy, hogy az alkalmazásváltóból is eltűntek.
-
allergia
csendes tag
A legjobb az a képernyőelosztás. Hogy csukva a külső kijelzőt normálisan tudod használni. Hogy kinyitva horizontális a kijelző. Az egész sokkal jobban kézre áll.
Tudom, hogy papíron a hardver a Samsung mellett szól, de én ebből nem érzek, éreztem semmit sem. Igen, vannak szoftveres cuccok a Samunál, amik jobbak (főleg a customisation terén), de egy szóval talán a fő különbség: ergonómia. Ég és föld a kettő.
De, hála annak, hogy a Samsung Fold 5 is egy vagyon, így nem került többe a Google Fold.
Ja, azért kamerában a Pixel rommá veri a Samsungot👍
-
allergia
csendes tag
-
stbtamas
aktív tag
Oktoberben vettem az enyem, en nem tudok panaszkodni rola
-
válasz
Fritz Teufel #1 üzenetére
A Google ezekkel a termékgyártásokkal sokszor a túl nagyra nőtt kliséét erősíti keményen.
Amikor az a konklúzió hogy az androidot nem sikerült a saját foldable telefonjukra optimalizálni.. like what? Azon kellene a legjobban mennie...
És igen, ennyit semmiképpen sem ér szerintem...
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
Az a káva a belső részen elég durva.
A Z Fold 3-on a tokkal együtt sincs ekkora. -
Fritz Teufel
addikt
Nagyon tákolmány hatást kelt. Féláron sem venném meg ezeket a holmikat. Láthatóan egy helyben topognak a fejlesztéssel.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Fotók, videók mobillal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Gyúrósok ide!
- EA Sports WRC '23
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Léghűtés topik
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- weiss: Logi MX Master 3S FW NEM frissítés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7370 - Intel Core m7 I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman N5 MF ADATA 600W
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest